Pris

ranges from 375 to 900

kr. —
kr.

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Converse - En verdensberømt sneaker til kvinder

Det amerikanske mærke Converse blev grundlagt i 1908 som en gummiskos specialist. Kort efter blev den klassiske "All Star" sko introduceret. Intensionen var at producere en sko til sport, men det blev hurtigt højeste mode på gader og stræder med et stort sortiment, der muliggjorde at skabe din personlige stil via dine sneakers. Siden da er skoene blevet et fast element i modeverden blandt unge voksne og teenagere, og den ikoniske stjerne på siden af de populære All-Stars sko er efterhånden kendt i hele verden.

Converse sneakers produceres ofte af en kraftig og slidstærk kanvas. På enkelte modeller er det dog læder, nylon eller øvrige alternative materiale, der er taget i brug. Disse materiale sammensættes ofte med Convers' kraftige gummisål, der har været et kendetegn for mærket i årevis.

Er du på jagt efter billige Converse All Start sneakers til kvinder eller teenage piger, skal du ikke gå forgæves. Vi har altid et stort udvalg på lager af de populære sneakers i flere forskellige farver og modeller.