Pris

ranges from 150 to 1500

kr. —
kr.

Størrelse

Farve

Vælg butik og se udvalget

Sortér efter:

Populære i denne kategori

Jakker til børn

Den rigtige børnejakke

At finde jakker til børn er en tilbagevendende og evig udfordring, som vi altid forsøger at gøre lettere hos SPORTMASTER. Børnejakker skal skiftes ofte som resultat af dagligt slid og voksende børn. Jakker til børn skal også kunne bruges i mange situationer - hvad end det er på legepladsen, skolegården, haven eller skoven - og derfor skal de være slidstærke i materialet og praktiske i designet. Dertil kommer at børnene skal kunne lide at have børnejakken på - både i forhold til udseende og komfort. Samtidigt har mange forældre det sådan, at kun det bedste er godt nok til ens egne børn, og det handler derfor om at finde den optimale kombination af pris og kvalitet, som både tilgodeser børnenes behov og pengepungen. I SPORTMASTERs udvalg er der rig mulighed for at finde den helt rigtige børnejakke.

Vores udvalg af jakker til børn

Udvalget består af jakker fra mærker som Hummel, Reima, Icepeak og ikke mindst SPORTMASTERs eget, M79. Hummel og M79 giver mulighed for at børnene får en jakke af god kvalitet til overkommelige priser, som kan bruges i mange forskellige henseender. På samme måde er Reima leveringsdygtig af børnejakker til aktive børn, og med funktionelt overtøj af høj kvalitet tillader det børnene at lege udendørs uanset vejret. Med Icepeak får man jakker til børn eller teenageren med flere gode tekniske egenskaber, som gør jakkerne optimale som eksempelvis skijakker eller generelle vinterjakker til leg i sneen.

Køb børnejakken hos SPORTMASTER

Udover jakker er det vigtigt med andet godt overtøj til børn. I SPORTMASTERs udvalg finder du derfor også støver til børn fra bl.a. Bundgaard, flyverdragter fra Reima, skibukser, regntøj og gummistøvler. Børnetøj kan dog være svært at vurdere ifht. størrelser, men med fri retur er det muligt at lade børnene prøve jakker og andet overtøj og sende varen retur kvit og frit, hvis det bliver nødvendigt. Desuden er det altid muligt at returnere varen i en af vores butikker, hvor du samtidigt kan få råd og vejledning af personalet.

Find din lokale butik her.