Gå til forside

22. JULI, 2016

RØDGLØDENDE PURECHAOS FRA ADIDAS SPEED OF LIGHT

Kaosstøvlen fra adidas har sjældent signaleret så meget fart og kaos som i Speed of Light-kollektionen! Hele X16-kollektionen fra adidas Speed of Light-kollektionen er tilgængelig online netop nu.

Med introduktionen af X16+ Purechaos i Speed of Light-kollektionen hævede adidas endnu en gang overliggeren for hvor meget fart en støvle kan signalere. Efter en EM-slutrunde hvor Mercury Pack løb med enormt meget opmærksomhed havde EM-feberen knapt nået at lægge sig før end, at Speed of Light-kollektionen igen fik folk med et fodboldstøvlehjerte op af sommerstolene.

Du kan udforske Speed of Light-kollektionen fra adidas i vores univers lige her!

Og det er faktisk elementer fra Mercury Pack, som også har fundet vej til Speed of Light-kollektionen i form af Techfit-kraven som på Mercury Pack-udgaven var rød. Ligesom det er tilfældet i Messi og Ace-kollektionen har farven fra de respektive Techfit-kraver nemlig fundet vej til Speed of Light-støvlerne og pryder nu hele støvlen og giver det ufatteligt hurtige look, som man må sige at b.la X16-kollektionen byder på.

Apropos Techfit-kraven som med 2.0-versionen ift. X15-støvlerne virkelig har været et opløftende tiltag på X16 har den nye overdel og SprintFrame-konstruktion ligeså været med til, at vi ikke har kunnet få armene ned over den seneste innovation fra adidas.

SprintFrame-konstruktionen taler for sig selv og var længe et savnet element på adidas-støvler, mens at den NSG-beklædte overdel virkelig taler til dig der konstant forsøger, at lave kaos for dine modstandere med mål, assists og afgørende aktioner.

X16-kollektionen kan shoppes netop nu på SPORTMASTER.dk med GRATISiD på HELE sortimentet. Selvfølgelig med dag-til-dag levering så du kan blive klar til pre-season der for langt de fleste herhjemme begynder i den kommende uge. Er du iført et par Speed of Light-støvler når du starter op igen? Husk at dele dine billeder med os på Instagram @vildmedfodbold eller send os et snap på samme profil. Vi deler de bedste!