Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

28. DECEMBER, 2015

IKONISK SAFARI-DESIGN INTRODUCERES HOS FOOTBALL X

At kalde Safari-designet fra Nike for legendarisk og ikonisk er bestemt ikke, at tage munden for fuld. Det udtryksfulde design blev første gang bragt til verden i 1987 - og er nu genopfundet på Nikes Football X-modeller. Læs mere nedenfor!

I 1987 fik sneakerverdenen sig noget af en forskrækkelse da, Nike introducerede "Air Safari" - en løbesko med et, dengang, uhyggeligt opsigtsvækkende design. Manden bag var selvfølgelig legendariske Tinker Hatfield, som dermed kunne introducere den første "printede" Nike sko nogensinde. Det er derfor ikke for sjov, at begrebet Safari Pack klinger en smule legendarisk.

Sidenhen har designet været, at finde på få udvalgte modeller fra den amerikanske sportsgigant - og i fodboldøjemed bedst eksemplificeret ved Cristiano Ronaldos signaturstøvler fra 2010 hvor Safari-designet ligeså var, at finde.

Nike slutter dermed året 2015 af med lidt af en lancering, da næste skud på Safari-stammen har været at implementere dette på de ikoniske og revolutionære Football X-modeller der henvender sig til spilleren der gør sig bedst på de små streetbaner hvor tunneller og tricks har langt højere betydning end point, mål og assists.

Nike Safari Pack er nu online på SPORTMASTER.dk, samt i få udvalgte butikker. Find dem - samt tilhørende tøjkollektion - lige her og få prydet dem med GRATISiD.