Gå til forside

24. JANUAR, 2016

VELKOMMEN TIL ADIDAS ACE16.1 PRIMEKNIT

Lige som man havde pustet ud ovenpå den storstilede lancering af ACE16+ PureControl er adidas atter klar med en lancering der fortjener enorm opmærksomhed. Velkommen til ACE16.1 Primeknit.

Ved en stort anlagt lancering præsenterede adidas fornyligt deres første snørreløse støvle - nærmere betegnet ACE16+ PureControl. En lancering der har kickstartet introduktionen til en hel kollektion af fodboldstøvler under den spritnye ACE16-silo, der ligesom sin forgænger, er dedikeret til alverdens playmakere.

Det betyder samtidigt et varmt velkommen til ACE16.1 Primeknit, som du kan blive meget klogere på nedenfor.

Og vi kan vist lige så godt komme til det med det samme. Hvad er forskellen på PureControl og ACE16.1 Primeknit? Ikke særligt mange. ACE16.1 Primeknit byder på en coated overdel i det teknologisk uhyggelig avancerede materiale, som vi bl.a kender til fra de revolutionerende Ultra Boost løbesko. Overdelen i det lækre Primeknit-materiale er ligeså prydet med NSG (NonStopGrip) der sikrer dig et fantastisk touch på bolden - uagtet om det er vådt eller tørt vejr.​

Mest iøjnefaldende er selvfølgelig den nye ikoniske silhouette, som kaldes PrimeCut. En konstruktion der primært kendetegnes ved den nyudviklede TechFit-krave der sikrer et suverænt locked-down fit omkring anklen - som fra anklen fortsætter ned igennem støvlen i en, så at sige, ekstra Primeknit-sok der giver en barfodsfornemmelse som er sjældent set.

Drager vi blikket længere ned på støvlen er det, ligesom på PureControl, blevet til et glædeligt gensyn med SprintFrame. En teknologi der har været savnet siden afskeden med F50-støvlerne og som i denne 2.0-version allerede har vundet enormt indpas.

Støvlerne i ACE16-siloen er ligesom sin forgænger, ACE15, 100% dedikeret til playmakertypen der forsøger, at dominere det offensive aspekt af spillet vi alle elsker. Derfor vil støvlerne være, at finde på store profiler som bl.a James Rodriguez der med skarpe vendinger og driblinger er lige netop den type spiller der passer perfekt i ACE16.

Det skyldes blandt andet det rekonstruerede GroundCTRL 2.0-knopsystem der er blevet implementeret på de nye ACE16-støvler. Et knopsystem der, i sin opbygning, har mange af de samme kendetegn som på forgængeren - men vigtigst af alt, har fået fjernet det "second layer" knopsystem der var, at finde på ACE15-modellerne.

Det er nu erstattet af et knopsystem bestående af 11 runde knopper der samtidigt med et fantastisk greb i banen, sikrer dig optimale forudsætninger når du ligger og vender og drejer i banen - som en rigtig playmaker jo gør.

ACE16.1 Primeknit, samt de billigere prispunkter i ACE16-kollektionen lander på SPORTMASTER.dk d. 29.01.15 - og fås selvfølgelig med GRATISiD. Har du ikke fået nok af de nye controlstøvler fra adidas endnu kan du udforske støvlerne lige her - og blive meget klogere på hvad ACE16.1 Primeknit egentlig er for en størrelse.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo