Gå til forside

11. AUGUST, 2016

RAFAEL VAN DER VAART ER SKIFTET TIL FC MIDTJYLLAND

Den største profil i Superligaen nogensinde? Rafael van der Vaart er officielt skiftet til FC Midtjylland og som sponsor er vi enormt stolte af, at have været medvirkende til at bringe hollænderen til Heden. Læs mere nedenfor og find ud af hvornår du kan shoppe FC Midtjyllands hjemmebanetrøje med hollænderens navn på ryggen!

Snakken er længe gået på om det virkelig kunne passe, at den hollandske superstjerne Rafael van der Vaart var på vej til FC Midtjylland. Med storklubber som Ajax AmsterdamHamburger SVReal Madrid, Tottenham og senest Real Betis på CV'et, samt over 100 landskampe, er det ikke en Hr. hvem-som-helst som Midtjyllands stolthed nu har formået at få i folden.

Den hollandske profil blev nemlig endelig præsenteret på et pressemøde på MCH Arena tirsdag onsdag d. 10. august under stor mediebevågenhed. Og det med rette - for det er en signing til Superligaen af de helt store! Derfor er vi som sponsor i FC Midtjylland enormt stolte af, at have været medvirkende til at bringe hollænderen til Heden, som forventeligt skal spille en af de tre centrale midtbanepositioner hos Jess Thorup og co.

Er du FC Midtjylland-fan sidder du med sikkerhed og spørger dig selv hvornår du har mulighed for, at shoppe den nye FC Midtjylland-trøje med det originalt van der Vaart-tryk på ryggen? Et spørgsmål vi selvfølgelig kan svare på hos SPORTMASTER. Den går nemlig i salg FREDAG D. 12.08.16 kl. 16. Skal du have fat i den nye FC Midtjylland-trøje med hollænderen på ryggen? Lad os høre din mening om den store signing og om du tror han bliver en succes på vores sociale medier. Du finder os selvfølgelig på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo