Gå til forside

11. MAJ, 2017

EN MODERNE MAKEOVER. MANCHESTER UNITED LANCERER KLUBBENS NYE UDEBANETRØJE

Inspireret af én af klubbens mest historiske trøjer nogensinde. Manchester United og adidas har lanceret klubbens nye udebanetrøje frem imod 2017/18-sæsonen. Se mere til trøjen nedenfor!

Uagtet den noget magre høst af trofæer og topplaceringer de sidste par år er der ingen tvivl om, at Manchester United er en af de største klubber i England - måske endda den allerstørste?

Man. United-fan? Shop hele vores udvalg af Manchester United-trøjer og træningstøj online her!

Med José "The Special One" Mourinho i spidsen har klubben i den igangværende 2016/17-sæson oplevet både op- og nedture - bl.a. med alt for mange uafgjorte kampe som gør, at klubben nok må sætte sin lid til at gå hele vejen i Europa League for at nå sæsonens HELT store mål - nemlig kvalifikation til Champions League.

Hvordan det viser sig at ende er der ingen der ved endnu - men én ting ligger 100% fast. Om det hedder Europa League eller Champions League til sæsonen 2017/18 bliver det i hvert fald i den nye udebanetrøje at "The Red Devils" skal drage på europæiske udebaneture - såvel som når Pogba og co. selvfølgelig skal rundt i det engelske i den hjemlige Premier League og diverse pokalturneringer.

Den nye udebanetrøje tager inspiration tilbage fra en af klubbens mest historiske trøjedesigns fra 1990/92-sæsonen - i en opdateret 2017-version. Det overordnede sorte udtryk akkompagneres med en masse hvide detaljer der danner det meget iøjnefaldende mønster - og som selvfølgelig har de hvide adidas-striber ned langs siden samt adidas logo på højre bryst og United-logoet, i hvidt, på venstre bryst.

Trøjen er, udover det, konstrureret med en crewneck-hals samt i adidas' velkendte ClimaCool-materiale som vi efterhånden har været vant til igennem en lang årrække. Den nye udebanetrøje lander ydermere selvfølgelig i størrelser til både børn og voksne samt langærmede udgaver - også til børn voksne samt både shorts og strømper. Sidst, men ikke mindst er det selvfølgelig værd at navne at det selvfølgelig er det nye Premier League-tryk der kommer til, at figurere på den nye udebanetrøje når du bestiller den.

Trøjerne kommer i salg d. 17.05.17 på SPORTMASTER.dk og kan bestilles med dag-til-dag levering. Men hvem skal du have på ryggen? Pogba, Rooney Mkhitaryan eller en helt fjerde? Del din mening om trøjen, og hvem der skal på ryggen af din trøje, med os på Facebook og Instagram.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo