Gå til forside

7. AUGUST 2018

Træning i en travl hverdag

Line Hansen står bag bloggen ’Lines Livstil’, hvor hun blogger om sundhed, træning og hverdagen som nybagt mor. Derudover arbejder hun som personlig træner og selvom hun har en travl & hektisk hverdag får hun alligevel passet træningen ind, for det giver hende masser af overskud og energi. 

Hvor meget træner du?

Jeg træner styrketræning 3 x ugen og konditionstræning 1-2 x ugen, primært løb, intervaltræning eller Row i The Wolfpack Gym. Jeg har lige gennemført Etape Bornholm og jeg skal løbe Copenhagen Half Marathon d.16/9, så jeg SKAL ud at løbe 3 x om ugen og styrketræne 3 x ugen op til løbet.

 

Hvordan får du træning passet ind i en travl hverdag?

Med en søn på 9 mdr., er det lidt af et puslespil at få trænet, men lige siden, at min søn var 14 dage gammel, har jeg fået det til at passe med at styrketræne, når han har sovet. Det er dog blevet lidt sværere nu, da han ikke sover lige så meget som de første måneder. Jeg tager af sted, når han skal have sin formiddags- eller eftermiddagslur, og træner imens. Vågner han, kan jeg som regel forsætte træningen, mens han er med på sidelinjen. Da han blev 6 mdr. kunne jeg begynde at løbe igen, og det var en kæmpe frihed!

Tjek vores udvalg af løbesko ud lige her!

Line Hansen står bag bloggen ’Lines Livstil’, hvor hun blogger om sundhed, træning og hverdagen som nybagt mor.

Invalid widget

Invalid widget

Hvad er dit allerbedste råd, når motivationen mangler?

Har du nogensinde fortrudt en træning? Nej vel! Af sted med dig, og tænk på den følelse, du har efter du har trænet, og husk at lidt træning er bedre end ingenting.

Tjek vores udvalg af løbetøj ud lige her!

Hvad betyder det for dig at træne?

Det betyder enormt meget for mig at træne. Jeg elsker at bruge min krop, løfte tunge vægte og løbe hurtigt. Under min graviditet led jeg af utrolig meget kvalme og hovedpine, og det var en kamp at komme af sted til træning. Men jeg gjorde det, og det hjalp virkelig. Derudover er træning er mit frirum, og jeg bruger det som et afbræk fra hverdagens travlhed og gøremål.

Invalid widget

Hvad gør det ved dig at træne?

Det gør mig glad og giver mig energi. Jeg tror mange vil undre sig over, at jeg siger, jeg får energi af at træne, men det gør jeg. Jeg har et langt større overskud, når jeg har trænet eller løbet. Og overskud skal der altså virkelig til når man er mor og på barsel som selvstændig, hvilket betyder, at jeg aldrig rigtig holder fri.

Har du brug for løbeudstyr? Så tjek vores udvalg ud her!

Invalid widget

Line Hansen er 30 år gammel og arbejder som personlig træner. Derudover har hun bloggen ’Lines Livsstil’, hvor hun blogger om sundhed, træning og hverdagen som nybagt mor. Træningen gør hende glad og giver hende det overskud og den energi, der skal til for at klare en hektisk hverdag.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo