Gå til forside

7. JULI, 2016

TomTom Runner 2 - "alt i ét" løbeuret

TomTom har i mange år været blandt de førende leverandører af GPS til bilnavigation. For et par år siden startede TomTom så ud med at lave GPS løbeure, og nu er 2. generation løbeure kommet på markedet og er selvfølgelig også her på SPORTMASTER.dk.

Det helt nye er, udover pulsmåling i håndledet, at flere modeller af urene har integreret MP3 afspiller med plads til mere end 500 musiknumre. Så behøver man som løber ikke længere at have telefon, MP3 afspiller eller andet med på løbeturen over selv løbeuret. 

TomTom Runner 2 kommer i 4 version, som alle findes i 2 størrelser (S og L), så der er mulighed for enhver at finde præcis det Runner 2, der passer og dækker ens behov.

Den første og mest enkle af modellerne er TomTom Runner 2 GPS. Det er ikke bare et løbeur, men et multisportur, da der er indstillinger til både cykling, svømning, indendørsløb og motionscenter. Først og fremmest er der dog de funktioner, man normalt ønsker sig som løber; tid, distance og hastighed ved hjælp af GPS sporing. 

Læg dertil funktioner, som 24/7 aktivitetstracker, som via en lille sensor registrerer dine skridt, kalorieforbrug og generelle aktivitetsniveau. Uret fortæller om, du får sovet godt og nok. Det har interval-funktion. Du kan konkurrere mod dig selv på en kendt distance/rute. Du kan opstille både daglige og ugentlige træningsmål og følge dine fremskridt. Og så er der trådløs synkronisering med Bluetooth via MySport App'en på din Smartphone eller opkobling med laderkabel til din computer.

TomTom Runner 2 Music har alle de samme funktioner som Runner 2 GPS, men har også en integreret musikafspiller med plads til mere end 500 numre. Så er det slut med at skulle slæbe MP3 afspiller eller Smartphone med på løbeturen. Få evt feedback på din træning med via dine hovedtelefoner under træningen.

TomTom Runner 2 Cardio er samme ur som GPS'en, men med integreret pulsmåling. Det giver en lang række yderligere funktioner. Pulsmålingen foregår optisk i håndleddet, så man slipper for at løbe rundt med et pulsbælte, hvilket er langt mere bekvemt end med et brystbælte. Uret giver mulighed for at træne i pulszoner og på den måde gøre træningen mere effektiv, men også med mindre risiko for skader. Vigtigt i den forbindelse er det, at man får strammet sit ur tæt nok til håndleddet. Så vil lyskilden, der måler pulsen, fungere optimalt, og du får en præcis pulsmåling.

Toppen af poppen fra TomTom er Runner 2 Cardio+Music. Her har TomTom samlet alle funktioner fra de forskellige modeller i én model. Her får man GPS sporing med alle de afledte funktioner heraf, tid, distance, hastighed etc. Der er pulsmåling. Der er musik. Kort sagt alt, hvad der findes af funktioner i et træningsur fra TomTom samlet i ét ur. 

Frem til 30. august kører vi med TomTom en kampagne på de 4 Music-modeller, så man får tilsendt et gratis TomTom Bluetooth Headset til en værdi af 599,- ved køb af et Music ur. Instruktion hertil medfølger i kassen med dit nye ur.

Ét er, hvad der er af funktioner i et GPS ur, men det skal også være til at finde ud af. Her må vi sige, at TomTom's bruger interface er utroligt ukompliceret og let tilgængeligt. Selv overførsel af playlister til uret er "piece of cake". Det eneste vi venter på er, at man kan overføre playlister fra Spotify, men det er noget TomTom er i fuld gang med at få på plads.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo