Gå til forside

5. NOVEMBER, 2018

modstå enhver udfordring MED 'APEX FLEX' FRA THE NORTH FACE

 

The North Face er klar til at holde dig varm hele vinteren. For med det stærke brands nye version af Apex Flex-jakken er kvaliteten i top og varmen er både sikret til hverdag og på outdoor-turene.

Apex Flex GORE-TEX® Thermal er en jakke til manden, der vil gå ubesværet gennem vand og vind, når kampen mod vinter og vejr sættes i gang. Jakken er med sin 2-lags GORE-TEX 100 % vand- og vindtæt – og er din nye go-to jakke, når du vil holdes tør og beskyttes fra de vejrudfordringer, du møder i de kolde måneder.

 

 
Let materiale – varm krop

Jakken er fyldt med letvægtsisoleringen PrimaLoft, der sikrer dig en fremragende varme, når du er på farten – selv i det våde vejr. PrimaLoft-materialet sikrer, at jakken er let, men stadig holder dig varm og tør, selvom vejrguderne giver den hele armen for at slå dig omkuld.

Lad kroppen ånde

Åndbarheden er i top, og du får rig mulighed for at lade kroppen ånde, når du er på tur i det fri. Jakken har velcromanchetter, som du nemt kan justere i forhold til vind og kulde – ligesom jakken har fuldt forseglede sømme, der er designet til at holde fugt ude af de mest ramte områder. Hvis du har brug for noget frisk luft til kroppen, kan du trække i lynlåsene, der sidder i armhulerne. Det giver dig en skøn ventilerende oplevelse, når du er på outdoor-eventyr og lige har brug for den ekstra luft til kroppen.

 

Komfortabelt eventyr

Jakken har en skøn komfort, der nok skal give dig lyst til at komme ud på eventyr så ofte som muligt. Og der er rig mulighed for at styre, hvilken form for komfort, du vil have fra jakken. I de mange lommer kan du opbevare alle dine ting på sikker vis. Og den justerbare og endda aftagelige hætte giver dig endnu større mulighed for at have fuld kontrol over, hvordan din oplevelse skal være.

 

Intet kommer til at stoppe dig og din nye makker. Den nye Apex Flex GORE-TEX Thermal-jakke bliver en rigtig god ven i den kolde tid. Den åndbare og comfy jakke er 100 % vand- og vindtæt, og den er lige så funktionel som den er flot – så er det bare med at komme afsted!

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo