Gå til forside

9. DECEMBER, 2016

TANGO LEAGUE FEAT. SPORTMASTER #FUTURECRAFT

I efteråret har vi, i samarbejde med adidas Danmark, haft introduceret Tango League. Et koncept som du i 2017 vil komme til, at se endnu mere til. Søndag d. 20.11.16 rundede vi året af i Fodboldfabrikken. Mød de seks forskellige Tango League-kaptajner og deres #TangoSquads længere nede!

Først Fælledparken, dernæst Nørrebroparken – og sidst, men ikke mindst Fodboldfabrikken. Vi har sammen med adidas Danmark, i løbet af efteråret, introduceret Tango League i Danmark. Et koncept du kommer til, at se meget mere til i 2017 – både ift events, men også på produktsiden...

Tango League er bygget op omkring seks kaptajner fra hver deres del af København. De har hver især haft udvalgt hver deres #TangoSquad af venner og bekendte, som alle deler en enorm passion for fodbold. En type fodbold der ikke nødvendigvis altid behøver være indenfor klassiske kridstreger og foregå i en 4-4-2…

Tango League handler endnu mere om glæden ved det mere upolerede spil hvor instinkt, touch og frækhed er et krav – og hvor en tunnel oftest betyder mere end et mål. Til vores arrangement i Fodboldfabrikken har alle seks hold fået produceret deres egen video – og vi kan derfor kun bede dig om, at læne dig tilbage og ENJOY! Mød hver af kaptajnerne og deres #TangoSquads på vores YouTube-kanal lige nedenfor! De kommende seks dage introducerer vi jer hver dag for én kaptajn ad gangen.

TEAM DJUKIC - TEAM KABONGO - TEAM SANDER - TEAM MØLLER - TEAM SIDNEY - TEAM FELIX

Tango League har kun lige fået sin begyndelse - og vi kan allerede nu forberede dig godt og grundigt på, at 2017 også kommer til at stå i "Tangos" tegn hos adidas. I forbindelse med Red Limit-lanceringen er der ligeså landet den første linje af træningstøj i Tango-serien, som du kan shoppe lige her! Husk at du selvfølgelig kan følge os på sociale medier på både Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo