Gå til forside

29. JUNI, 2018

SHOCK ABSORBER – Sports-BH’en du er nødt til at prøve!

Når du træner og løber bevæger dit bryst sig. Det kan give brystsmerter og skade brystvævet, hvis du ikke sørger for, at bruge en god sports-BH med ordentlig støtte. En god sports-BH kan altså reducere de brystskader, der rent faktisk opstår under træning og gøre en reel forskel for dit brystvæv & dine bryster, så de bliver siddende, hvor de skal både under og efter træning!

 

Helt nyt mærke hos SPORTMASTER

Shock Absorber er et helt nyt mærke hos SPORTMASTER, der har specialiseret sig i udviklingen af sports-BH’er. Det er et relativt ukendt mærke i Danmark, men er i dag et af de førende mærker i Europa, indenfor udviklingen af sports-BH’er

Mærket Shock Absorber blev grundlagt i 1995 og tager sit afsæt på et universitet i Portsmouth, hvor en række forskere undersøgte, hvordan et bryst bevæger sig under løb. Under studiet kom man frem til, at anvendelsen af en sports-BH under træning, kan hjælpe med at beskytte brystet mod skader med op til 78%. Studiet resulterede i udviklingen af en særlig teknologi, der sikrer en ekstrem god støtte og komfort uden at gå på kompromis med hverken design og kvalitet.

Dit bryst får optimal støtte, men bevarer en flot facon

I produktionen af en sports-BH tager Shock Absorber udgangspunkt i de tekniske principper fra undertøjsproduktion som vi kender den, men de har kombineret den med studierne fra universitetsundersøgelsen. Det har resulteret i en række BH’er, der både yder den optimale støtte til din barm under træning og simpelthen er skræddersyede til at støtte brystet, så det tager mindst mulig skade under enhver form for træning eller bevægelse. Men samtidigt har de taget højde for, at din barm bevarer en flot facon, selv mens du træner. Alle BH’erne fra Shock Absorber er lavet i åndbart og svedtransporterende materiale, der holder dig tør og komfortabel under din træning.

 
Find den variant, der passer til dig og dine behov!

Du kan vælge mellem de forskellige varianter alt efter, størrelsen af din barm samt, hvilken træningsform & støtte du foretrækker. Du finder hele udvalget fra Shock Absorber her!

Active Shaped Push Up

- giver maksimal støtte

Denne sports-BH har polstrede skåle og med push-up effekt, der giver et ret pænt løft og en flot form af din barm. Til denne og de andre sports-BH’er har Shock Absorber taget de tekniske principper fra undertøjsproduktion som vi kender det og kombineret det med en helt unik forståelse af kvindekroppen, netop for at sikre, at du får en maksimal støtte uanset, hvilken aktivitet eller træning du udøver.

Shop Active Shaped Push Up her

Ultimate Run

– udviklet specifikt til løb

Er du kvindelig løber, så er en god løbe-BH ligeså vigtig som et par gode løbesko. Ultimate Run er perfekt til løb. BH'en har en blød og sømløs inderside, der sikrer dig en fantastisk komfort mens du løber. De brede polstrede stropper er justerbare og skridsikre og ryggen, der er konstrueret som en ’racer-back’ giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Derudover kan BH’en Ultimate Run åbnes både foran og bagpå, hvilket gør den meget nem at tage af og på. Ultimate run BH’en har vundet prisen Running Awards Gold og den prisbelønnede BH kan rent faktisk reducere din barms bevægelse med op til 78%!

Shop Ultimate Run her

Ultimate Fly

– til dig der elsker træning og sætter funktionalitet i højsædet

Ultimate Fly BH’en er en letvægts sports-BH med ekstrem støtte. Den er produceret med 3D Cross Control Technology, hvilket giver den ultimative bryststøtte, selvom BH’en er fremstillet af et letvægtsmateriale. BH'en er laser-skåret som en one-piece konstruktion, og har 3-lags ’banded’ materiale og formede kopper. BH’en har justerbare polstrede stropper, hvilket giver ekstra dæmpning af stød. Racer-back ryggen giver dig den maksimale bevægelsesfrihed.

Shop Ultimate Fly her

De fleste er godt klar over, at gode trænings- eller løbesko er helt essentielle, når det gælder både komfort & præstation. Men de kvindelige sportsudøvere og her taler vi både motionister & atleter, må heller ikke gå på kompromis, når det kommer til valget af en sports-BH. En god sports-BH kan rent faktisk reducere din barms bevægelse med op til 78%! Se udvalget fra Shock Absorber her!

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo