Gå til forside

5. NOVEMBER, 2018

Ægte. Lokalt. Urbant. Sat Af Pigeons x SPORTMASTER

Flyvende! Vi kan langt om længe løfte sløret for vores nyeste collab hos SPORTMASTER. Byd velkommen til Sat Af Pigeons x SPORTMASTER. Læs mere nedenfor og shop den limiterede trøje eksklusivt online på SPORTMASTER.dk.

…Hvis du har fulgt med på vores @vildmedfodbold-platforme har du over en længere periode, måske, set et par sneakpeeks på et nyt forestående samarbejde. D. 05.11.18 var datoen for hvornår vi officielt kunne løfte sløret for præcist hvad vi har arbejdet på over de seneste måneder – og nu er dagen kommet.

Vores nyeste partnerskab og collab er nemlig med futsalholdet Sat Af Pigeons. Et nystartet futsalhold som udspringer af stifterne af fodboldprogrammet med nogenlunde samme navn. Og med stiftelsen af en ny forening og nyt futsalhold hører sig selvfølgelig også en ny trøje…

 TILGÆNGELIG EKSKLUSIVT ONLINE PÅ sportmaster.dk

…En trøje som vi i fællesskab med stifterne af Sat Af Pigeons, i folkemunde også kendt som Drux og Flam, har arbejdet på over en længere periode - og nu officielt kan løfte sløret for eksklusivt online på sportmaster.dk. Vi har villet skabe en trøje med et klassisk udtryk kombineret med nogle detaljer som fik den til at skille sig ud på en anderledes måde end hvad mange andre almindelige fodboldtrøjer gør i øjeblikket.

Derfor er Sat Af Pigeons-logoet bl.a. produceret med 100% broderi i forskellige nuancer af guld og sort for at højne detaljeniveauet, mens at SPORTMASTER-logoet på maven er produceret med reflekseffekter, som betyder at logoet lyser op når kameraet blitzer samt reflekterer ved forskellige lysindfald.

Sat Af Pigeons spiller deres første kamp i de nye trøjer når futsalturneringen officielt begynder om ganske kort tid. Og igennem hele futsalsæsonen kommer vi til at følge deres rejse. En rejse du kan være en del via vores sociale platforme på @vildmedfodbold.

Den nye Sat Af Pigeons x SPORTMASTER hjemmebanetrøje koster 500,- og er produceret i et meget begrænset oplag. Tilgængelig eksklusivt online nu på SPORTMASTER.dk. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear – og for at følge rejsen for Sat Af Pigeons til toppen af dansk futsal.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo