Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

6. NOVEMBER, 2018

Det nye Samsung Galaxy Watch - gør både din træning og hverdag nemmere

Det nye smartwatch fra Samsung er ved første øjekast en rigtig lækker sag. Men når du dykker ned i, hvad der foregår inden i uret, så går det først rigtig stærkt med at blive imponeret. For uret giver dig en række muligheder for en nemmere hverdag – og du får den perfekte træningsmakker lige ved hånden.

 

Tidløst og elegant

Galaxy Watch er først og fremmest et elegant ur. Med sit tidløse design har uret, der er lavet i rustfrit stål, sin berettigelse ved enhver anledning. Det er skønt til hverdagsbrug, men det er en lige så skøn træningsmakker. Med Galaxy Watch kan du blandt andet følge med på dine træningsapps, høre musik på Spotify, og du kan være forbundet med omverdenen, selvom du ikke har mobiltelefonen på dig. Uret er både kompatibelt med Android- og iOS-mobiler, og ved normalt brug holder uret mellem 3 og 4 døgn på en opladning.

Se udvalget af sportsure fra Samsung

SHOP GALAXY WATCH HER
 
Forbliv forbundet

Du behøver ikke længere have mobilen med dig alle vegne. Samsungs Galaxy Watch understøtter eSIM - så kan du modtage beskeder og besvare opkald, selvom du ikke har din mobil i nærheden. For takket være eSIM kan du altid være opkoblet på mobilnettet.

Så hvis du har Galaxy Watch på håndledet, kan du sagtens lade mobilen hygge sig alene derhjemme, uden du skal være bekymret for at gå glip af opkald og beskeder fra venner, familie, kunder eller kollegaer. Og du kan helt selv vælge, hvor tilgængelig du ønsker at være, da du kan tilpasse, præcis hvad du vil have vist.

Du har naturligvis også mulighed for at bruge uret som en forlængelse af din mobil via Wi-Fi eller Bluetooth, uanset om du har en mobil med Android eller iOS.

En lang række af apps styrker træningen

Kom i den rette stemning - både når du skal træne og til hverdag - med Spotify Offline-appen. For med den har du adgang til dine playlister og din yndlingsmusik direkte fra håndledet. Smæk de trådløse hørebøffer til, og så er du klar.

Og det er bare én af de lækre apps i Samsungs Galaxy Watch. For du vil opdage, at der ligger en række lækre apps i optimerede versioner på Samsungs Galaxy Watch. Du kan blandt andet finde de populære træningsapps fra Under Armour – Endomondo, Myfitnesspal, UA Record og MapMyRun.

Perfekt træningsmakker

Med den indbyggede pulsmåler og GPS’en bliver det endnu nemmere at få den optimale træning – både ude på løberuten og i fitnesscentret. Uret registrerer automatisk flere forskellige træningsformer, så du kan følge med i al den motion, du får i løbet af dagen. Du kan endda angive op til 17 forskellige træningsformer og tilrettelægge dit eget styrketræningsprogram manuelt. Uret er i øvrigt vandtæt, så du kan tage det på, når du skal svømme baner i svømmehallen, eller når du vil hoppe i havets bølger.

Det lækre Galaxy Watch fra Samsung er et skønt ur, der med sine apps, mulighed for eSIM og sit elegante design er klar til at gøre din hverdag og din træning meget nemmere. Vær forbundet, når du vil og hav konstant den perfekte træningsmakker lige ved hånden. Se udvalget af Samsung her