Gå til forside

16. JUNI, 2017

FOR BYEN OG FOR KLUBBEN. ADIDAS LANCERER REAL MADRIDS NYE HJEMME- OG UDEBANETRØJE

En flyvende sæsonstart - selvom turneringen langt fra er gået i gang. Lanceringen af klubbens nye hjemme- og udebanetrøje kickstarter 2017/18-sæsonen længe inden den begynder. Læs mere om trøjerne her!

Alverdens "Madridistas" er blevet forkælet gevaldigt over de sidste par år med store triumfer. Ikke mindst i den netop overståede 2016/17-sæson hvor La Liga-titlen kom i hus for første gang siden 2011/12-sæsonen. Selvfølgelig kombineret med at kongeklubben blev den første klub nogensinde til, at vinde Champions League to år i træk, da man slog Juventus ganske suverænt i finalen i Cardiff.

Netop fansene, og båndet mellem byen og klubben, er inspirationskilden til klubbens nye hjemmebanetrøje som tages i brug når 2017/18-sæsonen sparkes i gang. En trøje skabt til at kunne bæres udenfor stadion såvel som inde på stadion - både af fans og spillere for at symbolisere samhørigheden mellem fans, klub og spillere. Trøjen vender, modsat sidste sæson, tilbage til en den helt klare hvide farve som akkompagneres med nærmest turkisblå detaljer omkring de velkendte adidas-striber på skuldrene. En farve der skal drage paralleler til den oftest skyfri blå himmel over Madrid.

Samtidigt med hjemmebanetrøjen er også udebanetrøjen lanceret. En trøje med et, i vores øjne, vanvittigt kommercielt look der med stor sandsynlighed bliver en af sommerens mest populære trøjer. Muligvis lidt afhængigt af Florentino Perez og co's ageren på transfermarkedet...

Shop hele udvalget af de nye hjemme- og udebanetrøjer fra Real Madrid lige her! Spar ligeså op til 50% på gamle Real Madrid-varer.

Det sorte look med de, næsten ligesom på hjemmebanetrøjen, turkisblå detaljer symboliserer og repræsenterer tidligere store bedrifter og resultater iført sorte udebanetrøjer. På både hjemme- og udebanetrøjen er der ligeså påtrykt et stempel på den nederste del af trøjerne der hylder klubbens 115-års jubilæum og derved giver lidt ekstra lir til de nye trøjer.

Hjemme- og udebanetrøjerne er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk til FORUDBESTILLING. Her kan du vælge mellem en lang række forskellige udgaver af de nye trøjer - både med og uden La Liga-ærmemærke samt i korte- og langærmede udgaver til både børn og voksne. På alle trøjerne er det selvfølgelig muligt, at tilvælge det prestigefyldte World Club Champions Badge samt ALLE spillere, eller eget navn, med det helt nye ORIGINALE tryk. Du kan se hele udvalget af de nye trøjer her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo