Gå til forside

1. AUGUST, 2016

SPORTMASTERS OL QUIZ

Har du fingeren på pulsen, når det kommer til OL og de danske deltagere? Deltag gratis i vores OL quiz og vind 10.000,- til SPORTMASTER

Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport, og derfor kan vi næsten ikke vente til OL i Rio går i gang, så vi kan tilbringe 14 dage i selskab med nogle af verdens allerbedste atleter.

For at gøre nedtællingen til OL lidt sjovere og skabe spænding undervejs har vi sat jagten ind på Danmarks mest dedikerede OL sportsfan.
Er det dig? Nu har du muligheden for, at vise at familie, venner og kolleger, at du ved absolut mest om det kommende OL, og hvordan de danske atleter kommer til at klare sig på tværs af ALLE discipliner.

Danmark sender 120 atleter afsted. De skal dyste i 73 konkurrencer, og det danske hold har en målsætning om at vinde minimum 10 medaljer. Det er ambitiøst, da vi ikke har vundet et tocifret antal OL-medaljer siden London i 1948.

Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på, at du skal gætte hvor mange medaljer Danmark vinder, og hvem der vinder dem. Der er præmier til de 10 bedste.

Regler og præmier
Du skal gætte på de danske atleters placering: guld, sølv, bronze eller ingen medalje. Vinderen er den person som gætter flest rigtige medaljetagere. I tilfælde af at flere rammer det samme antal medaljer, vil følgende tie-break regler gælde:
1. Flest rigtige antal guldmedaljer, hvis lige mange
2. Flest rigtige antal sølvmedaljer, hvis lige mange
3. Flest rigtige antal bronzemedaljer, hvis lige mange
4. Flest rigtige antal ingen medaljer, hvis lige mange
5. Lodtrækning

Jackpot
Skulle der være én der rammer ALLE danske medaljetagere OG den rigtige karat på ALLE medaljerne, så udløser det jackpot og belønnes medet gavkort til SPORTMASTER på en værdi af 10.000 kr. 

Når du har placeret dine bud, vil du modtage en mail med disse samt en oversigt over, hvornår de danske atleter skal i aktion – kort sagt den perfekte guide til dit OL.

Konkurrencen lukker lørdag d. 6. august kl. 16:00.

Præmier
1. plads: Gavekort på 2.000 kr. til SPORTMASTER - jackpot udløses kun hvis alle danske medaljetagere og karat på medaljerne er korrekt.
2. plads: Gavekort på 1.000 kr. til SPORTMASTER
3. plads: Gavekort på 700 kr. til SPORTMASTER
4-10. plads: Lækkert Master løbesæt (t-shirt, shorts og 3 par løbestrømper) værdi 500 kr.

Vinderne bliver kontaktet på mail umiddelbart efter OL.  

Det er gratis at deltage, og du kan kun deltage én gang.
Eventuelle tvivlsspørgsmål afgøres af SPORTMASTER, og vi forbeholder os retten til at ekskludere en deltager fra konkurrencen ved enhver mistanke om snyd.
Sport Danmark A/S, SPORTMASTER behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven, og data vil udelukkende blive brugt til at kontakte vinderne.

Husk at følge med på vores Facebookside. Her opdaterer løbende med status på konkurrencen og fejrer de danske medaljetagere under OL.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo