Gå til forside

14. JULI, 2016

REAL MADRID PRÆSENTERER KLUBBENS NYE HJEMME- OG UDEBANETRØJE TIL 2016/17

Efter en sæson der endte med Champions League-triumf for Zidane og co. går kongeklubben fra Madrid en sæson i møde hvor endnu flere udfordringer venter. Se mere til klubbens nye hjemme- og udebanetrøjer her.

I en klub som Real Madrid stiller man sig aldrig tilfredse. Ovenpå en sæson der startede på det jævne og undervejs bød på en trænerfyring af Rafa Benitez, endte dog med succes og glamour da man slog lokalrivalerne fra Atletico Madrid i Champions League-finalen og dermed erobrede "La Undecima". 

Til den kommende sæson skal der dog ikke herske tvivl om, at man med Zinedine Zidane ved roret gerne vil erobre La Liga-titlen igen. En titel der vil være klubbens 33. mesterskab såfremt det lykkes - men lur os om ikke også, at man i klubben der vil vinde alt, også går stærkt efter en 12. Champions League-titel.

Til den kommende sæson er klubben netop blevet udstyret med nye hjemmebanetrøjer, som med største selvfølgelighed er i hvid. Ganske bemærkelsesværdigt er det dog, at adidas for første gang i mange, mange år har udstyret hjemmebanetrøjen med en krave og tilhørende knaplukning, som virkelig giver trøjen et løft.

Udover dette har trøjen, ligesom de fleste andre af adidas-klubbernes hjemmebanetrøjer, også fået flyttet de klassiske adidas-striber ned langs siden - i stedet for på ærmerne - som til den kommende sæson er lavet i en mat blå farve, som komplimenterer det klassiske hvide på bedste vis.

Udover hjemmebanetrøjen har adidas og kongeklubben fra Madrid også introduceret klubbens nye udebanetrøje. Og hvis man synes at hjemmebanetrøjen måske tenderer til lidt halvkedelige og klassiske må man virkelig sige, at udebanetrøjen er speciel.

Real Madrid-fan? SPORTMASTER.dk tilbyder et enormt udvalg af Real-trøjer, træningstøj og merchandise. Shop udvalget her!

Lilla har notorisk en stor historie i Real Madrids historie hvorfor, at det ikke er helt fjernt at klubben nu igen skal spille i lilla på de mange ture rundt om i Spanien, samt i Europa. Her er adidas-striberne bibeholdt på skuldrene, mens at den rundhalsede krave er bibeholdt på udebanetrøjen til 2016/17-sæsonen. Et helt vildt look hvis vi selv skal sige det, da både shorts og strømper også er lavet i lilla. Vi føler os ganske sikre på, at b.la Cristiano Ronaldo glæder sig ret meget til, at skulle hoppe i det her sæt...

Både hjemme- og udebanetrøjen er netop nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk. Hvem regner du med, at skulle have på ryggen af din nye Real Madrid-trøje? En spiller der allerede er i truppen eller er der en eventuel drømmesigning du venter på? Vi hører meget gerne din mening om klubbens nye trøjer, samt hvem du tror Real Madrid vælger, at hente i sommerens transfervindue. Du finder os selvfølgelig på Facebook, Instagram og på Snapchat @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo