Gå til forside

13. FEBRUAR, 2018

Din PR står for fald. Sæt 2018 i gang med nye Nike Zoom Fly.

2017 bød på mange store løbeoplevelser, men én overskygger alle andre. Det er selvfølgelig Nikes rekordforsøg, Breaking 2, vi taler om – et projekt som ikke alene satte nye standarder for, hvad den menneskelige krop kan præstere, men som samtidigt kastede en helt ny type løbesko af sig.

Løbeverdenen holdte vejret og fulgte med i spænding den tidlige maj morgen i 2017, hvor tre løbere jagtede et umuligt mål. Et marathon på under to timer. Intet var overladt til tilfældighederne, og derfor havde Nikes designere også udviklet en helt ny løbesko til formålet, Nike Vaporfly 4%.

perfekt til tempoturene...

Vaporfly 4% blev efterfølgende lavet i et yderst limiteret antal, men heldigvis blev rigtig mange af dens features overført til dens lillebror, Nike Zoom Fly. Den gjorde sig i den grad bemærket som en af de absolut bedste løbesko i hele 2017, og nu har den ramt vores hylder i en række spritnye farver – perfekt til det nye løbeår.

 

Til herrerne er Zoom Fly landet i sort og lyseblå, mens den til kvinder er landet i sort og kongeblå. Uanset om du går med den stilsikre sorte model, eller vil sætte lidt kulør på dit løb med de blå versioner, garanterer vi, at Nike Zoom Fly vil tage dit løb til nye højder – både på tempoturene og de lange distancer.

Nike Zoom Fly er nemlig en letvægts løbesko. Ikke kun af udseende, men også i konstruktionen. Den er rigtig let, og den karakteristiske tykke Lunarlon-mellemsål giver dig både kraft i afsættet og beskytter dig mod de mange stød, som f.eks et marathon giver.

SE HELE UDVALGET AF NIKE ZOOM FLY HOS SPORTMASTER LIGE HER!

Vidst du i øvrigt, at du som medlem af Klub SPORTMASTER får 30 dages tilfredshedsgaranti på dine løbesko? Det betyder, at du kan teste dem af på løbeturen, og er alt ikke som det skal være, hjælper vi dig med at finde et andet par. Husk ligeså at følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram @vildmedloeb for ikke at misse de seneste opdateringer om løbegear og "happenings" fra løbeverdenen. Du vil ikke fortryde det!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo