Gå til forside

14. MAJ, 2016

ADIDAS PRÆSENTERER NY HJEMMEBANETRØJE TIL BIANCONERI

Efter en noget turbulent start på sæsonen ramte "Den Gamle Dame" en uovertruffen stime af sejre. En stime der i sidste weekend sikrede endnu en Scudetto til samlingen - og som i aften fejres med introduktionen af klubbens nye hjemmebanetrøje. Tjek den ud her!

Med Paul Pogba, Paulo Dybala og legenden Gianluigi Buffon i spidsen lykkes det endnu en gang Juventus, at triumfere i den italienske Serie A, som blev sikret i sidste weekend. Dette efter en sæson som ikke startede som en dans på roser - men som man må sige at "La Vecchia Signora" fik ændret drastisk på i løbet af sæsonen hvor man ramte en stime på uhyggelige 26 kampe uden nederlag - og med 25 sejre iblandt!

I aften slutter Serie A hvor sidste runde afvikles - og Juventus tager allerede her hul på andet kapitel i det lange samarbejde med adidas ved, at introducere klubbens nye hjemmebanetrøje hvor der er ændret drastisk på designet sammenlignet med denne sæsons.

Man har nemlig ændret radikalt i stribernes konstruktion hvor man har gjort disse langt bredere end det var tilfældet på 2015/16-trøjerne. De sorte striber brydes tilmed af helt tynde hvide pin-stripes som helt klart er sat i spil for, at bryde med normerne og gøre det visuelle indtryk markant anderledes.

Er du Juventus-fan? Lige nu kan du shoppe 2015/16-kollektionen med store besparelser på helt op til 50%. Shop udvalget lige her!

Trøjen er ligeså konstrueret med crew-neck og selvfølgelig udarbejdet i adidas' ClimaCool-materiale. Vi kan dog selvfølgelig også informere om, at Authentic-trøjerne som er 100% identiske med dem, som Pogba og co. spiller i, også lander på SPORTMASTER.dk. Trøjerne lander i de forskellige udgaver til både børn og voksne i starten af den kommende uge.

Hvad synes du om designet på Juventus' nye hjemmebanetrøje? Du kan nemlig allerede nu finde hele hjemmebanekollektionen med mulighed for originalt tryk på en lang række spillere som Dybala, Pogba, Marchisio og de andre stjerner - samt mulighed for tilvalg af Scudetto og Coppa Italia Badges. Shop hele sortimentet lige her!

Invalid widget