Gå til forside

2. MAJ, 2016

18 ÅRS REN MERCURIAL-KÆRLIGHED. "WHAT THE... MERCURIAL"

Der er ingen grund til, at ligge skjul på det. Det her er noget, som virkelig vækker minder og gør en rigtig støvleelsker helt varm om hjertet. Lanceringen af "What The... Mercurial"-støvlen er en hyldest til 18-års Mercurial-historie - samlet i én. Læs mere nedenfor!

En hyldest, som ingen anden støvle fortjener. Med Mercurial-siloen har Nike skabt en historisk serie af fodboldstøvler, som siden lanceringen i '98 har siddet på fødderne af nogle af spillets allerstørste stjerner.

Tilbage i '98 blev støvlen hyldet for det radikalt anderledes design og konstruktion, som var med én ting i fokus - speed! Den overskyggende betydning af ordet "Mercurial" er uforudsigelighed - og den betegnelse er den fuldstændig korrekte betegnelse for en lang række af de designs, som har fundet vej til diverse Vapor's og Superfly's i tidens løb. Og som i dag, d. 05.05.16, blev forenet i en overflod af historie - i én fodboldstøvle.

Designteamet hos Nike har nemlig taget udgangspunkt i 16 af de mest ikoniske Mercurial-designs og samlet dem på den eksisterende Superfly-silhouet. Designs der bl.a tæller de ikoniske Mercurial Superfly "Windchill", Mercurial Vapor VIII "Mango" og Mercurial Vapor IX "R9 Special Edition" - for bare, at nævne nogle af dem.

Hele "What The..."-temaet som støvlens design er bygget op omkring tager dog udgangspunkt i en idé tilbage fra 2007 hvor Nike SB introducerede brandets første mashup af ikoniske designs på "What The... Dunk"-skoen. En sko som sidenhen blev opfulgt i en basketversion hvor legenden Kobe Bryant fik tildelt en "What The... Kobe"-sko tilbage i 2012.

2015 er derfor året hvor temaet for første gang har ramt en Nike fodboldstøvle - og det skulle selvfølgelig være Mercurial-siloen der skulle have denne ære. På "What The... Mercurial"-støvlen har man yderligere bl.a kombineret fire ikoniske logoer fra tidligere støvler og implementeret dette omkring hælen og på støvlens yderside.

En støvle der derfor af naturlige årsager er den, som der historisk set er brugt flest farver på af ALLE Nike-støvler. Støvlen er en uhyggeligt limiteret en af slagsen og kommer derfor kun i 3000 stk verden over - og desværre IKKE på SPORTMASTER.dk i denne omgang. Det eneste vi kan sige er - god jagt... For der er vist ingen tvivl om, at en rigtig Mercurial-fan ikke kan og vil misse denne til samlingen!

Der går rigtig længe før end, at vi får armene ned over Nikes første "fodboldlancering" i "What The..."-konceptet. Bevares, støvlen er langt fra den mest elegante og isoleret set er støvlens design selvfølgelig spraglet og forvirrende. Men det er ikke det der betyder noget - en støvle der kombinerer så mange ikoniske designs og har så meget historie - det går lige i hjertet på en sand støvleelsker!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo