Gå til forside

17. SEPTEMBER, 2018

Jordan x Paris SG – det mest hypede collab på fodboldtrøjer nogensinde

Basket møder fodbold. Med lanceringen af Paris St. Germains nye 3. trøjer har Nike smeltet en af nutidens mest fremtrædende fodboldklubber sammen med et af de mest ikoniske sportsbrands i historien. Byd velkommen til Jordan x Paris SG-kollektionen.

… En offentlig hemmelighed. Spekulationerne har cirkuleret i et par måneder efter at Justin Timberlake, under en koncert i Paris, iførte sig en ret så iøjnefaldende bomberjakke. En jakke der på ryggen havde et logo der kombinerede PSG’s normale logo med et andet, om end mere ikonisk logo – nemlig Jordan-logoet.

Det fik mange Jordan-fans til at spærre øjnene gevaldigt op – og rygterne svirrede længe på hvad der mon var i ærmet fra Nike. D. 13. september løftede Swoosh’en så endelig sløret for det længe ventede samarbejde, da man introducerede Paris SG’s hele TO nye 3. trøjer der første gang vil blive taget i brug når man møder Liverpool i Champions League.

“Jordan-brandet og paris sg deler, for mig, den samme position i to forskellige markeder - og derfor ser jeg samarbejdet som ganske naturligt”

-Michael Jordan

De to nye 3. trøjer i sort og hvid skal bruges på hhv. hjemme- og udebane når Neymar Jr., Kylian Mbappé og co. endnu en gang skal forsøge at gå hele vejen i den største europæiske klubturnering.

Se hele Jordan x Paris SG-kollektionen online her på SPORTMASTER.dk. 

Trøjerne er bygget op på ganske klassisk vis i klassiske designs, men selvfølgelig med en ret så væsentlig detalje i og med at den ikoniske Nike-swoosh som normalt pryder den højre del af brystet på alle brandets fodboldtrøjer, er erstattet med det (næsten) lige så legendariske Jordan-logo og dermed, for første gang nogensinde, kombinerer basket og fodbold i et samarbejde på fodboldtrøjer.

Udover selve trøjerne indeholder kollektionen selvfølgelig tilhørende shorts og strømper, samt en enorm træningskollektion til både børn og voksne. Alt sammen produkter som forventes at blive samleobjekter for både Jordan- og Paris SG-fans.

Kollektionen er tilgængelig nu på SPORTMASTER.dk og i et begrænset udvalg i vores butik på Vimmelskaftet i København samt i Lyngby. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo