Gå til forside

21. DECEMBER, 2017

RENE FÆNOMENER. NIKE INTRODUCERER "PURO FENOMENO" SIGNATURSTØVLER TIL NEYMAR JR.

To fænomener mødes i Nikes seneste lancering af fodboldstøvler. Som en hyldest til 'El Fenomeno' - måske bedre kendt som ”den rigtige Ronaldo” – kombineret med elementer fra Neymar Jr’s Mercurial Vapor Superfly II fra 2010 har Nike formået at skabe en støvle der, endnu en gang, sætter nye standarder for signaturstøvler. Læs mere om kollektionen nedenfor – og shop dem allerede nu på SPORTMASTER.dk!

Nogle støvleelskere vil hævde at juleaften er kommet tidligt i år! I et vanvittigt sprødt miks af Ronaldos ikoniske Mercurial R9 fra VM i 1998, samt den Mercurial Vapor Superfly II som Neymar debuterede i for Brasilien mod USA tilbage i 2010, har Nike introduceret den seneste signaturstøvle til verdens dyreste fodboldspiller.

Tjek vores udvalg af vores Nike fodboldstøvler her!

DER ER Ét fænomen - indtil et nyt opstår...

”The spirit of the past, remastered for the future”. Det er Nikes egne ord når Neymar’s nye Mercurial Vapor XI skal beskrives i én sætning. Ord der rammer spot on, hvis du spørger os. Den brasilianske superstjerne har allerede taget Paris med storm og er, om man vil det eller ej, trådt lidt ud af den skygge som han utvivlsomt befandt sig i i Barcelona hvor Kong Messi regerer.

Om Neymar kan tage det næste skridt i karrieren og blive den første spiller til at nappe en Ballon d’Or, som vel og mærke ikke er Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi, siden Kaká vandt prisen i 2007, vil kun tiden vise.

Det næste stykke tid skal brasilianeren i hvert fald udfolde sine evner i en af de mest lirede støvler til dato. Støvlerne har, som nævnt en smule ovenfor, designmæssig inspiration fra ”den rigtige” Ronaldos ikoniske støvle fra 1998 samt den støvle som Neymar debuterede i for Brasilien tilbage i 2010. Inspirationen kommer til udtryk i form af farvevalget, som med de sølv, blå og neongule variationer leder tankerne tilbage på de gode gamle dage…

Inspirationen fra Mercurial Vapor Superfly II fra 2010 kommer, udover den førnævnte neongule farve som også prydede denne model, til udtryk i form af det specielle mønster på indersiden. Et tilsvarende mønster som var ret så iøjnefaldende på modellen fra 2010.

Rent teknologisk er, blandt andet, overdelen også ændret en lille smule eftersom at den efterhånden ret så kendte overdel i Teijin-materiale med de rillede elementer der hører sig til, på denne model faktisk er udformet en smule anderledes så de rillede elementer afspejler de legendariske bølgede sølv/blå striber som var på Mercurial R9 tilbage i ’98. Der er ikke så meget andet end at løfte på hatten og sige:  Dét er bare for liret! Kæmpe applaus herfra i hvert fald…

Ikke nok med topmodellen, som Neymar Jr. selvfølgelig selv skal spille i, så lander ”Puro Fenomeno”-kollektionen fra Nike i en lang række billigere prispunkter med både FG- og AG-knopsystem samt til indendørsbanerne. Uagtet prispunkt er alle støvler tilgængelige på SPORTMASTER.dk med GRATISiD, inkl. emojis. Og kan shoppes allerede nu – se hele udvalget her!

Invalid widget