Gå til forside

3. JANUAR, 2018

KOmfort til den NEUTRALE løber. Nike introducerer air zoom vomero 13

Nike Air Zoom Vomero er Nikes absolutte topmodel til den neutrale løber - og er nu landet i sin 13. udgave. Hvad den har at byde på, kan du læse meget mere om lige nedenfor.

Som neutral løber er det næsten ikke til at komme udenom Nike Air Zoom Vomero – en klassiker i Nikes løbesortiment og en løbesko i absolut topklasse. Komfort og god og behagelig støddæmpning er blot nogle af de nøgleord, der kan knyttes til Nike Air Zoom Vomero 13. Det er Nikes topsko til den neutrale løber, og derfor er der ikke er sparet på noget på den teknologiske front.

Gør dig klar til vinterens mørke løbeture! Find hele udvalget af Nike Air Zoom Vomero 13 lige her.

Ved første øjekast er der flere fællestræk mellem Air Zoom Vomero 13 og dens forgænger, Nike Air Zoom Vomero 12, og der er da også elementer der går igen. Det betyder dog ikke, at der ikke er sket noget, for selvfølgelig bringer Vomero 13 forbedringer med sig. Forbedringer der absolut tager skoen til et nyt niveau.

DE største forbedringer ligger i overdelen...

Overdelen er endnu engang designet i en engineered mesh, men Nike har ændret i konstruktionen af denne, så den er gjort mere åndbar, og skoen har fået en bedre og endnu mere behagelig pasform.

Samtidig har Nike integreret en nyt Flywire-konstruktion ved snørebåndene, som giver et mere tætsidende fit omkring foden. Mellemsålen består, som i forgængeren, af to skummaterialer med to hårdheder.

Kernen i mellemsålen består af det bløde og lette Lunarlon-skum, og udenom denne finder vi det mere faste men stadig veldæmpede Cushlon-skum. Derudover har skoen selvfølgelig også de velkendte Zoom Air-puder i forfod og hæl.

 

Kombinationen af disse gør støddæmpning i Nike Air Zoom Vomero 13 helt sublim, og det er derfor en sko du sagtens kan bruge på de lange løbeture.

Du kan finde masser af Nike løbesko lige her!

13. udgave af Air Zoom Vomero 13 er allerede landet på SPORTMASTER.dk og i en række udvalgte butikker - og tilmed i en række forskellige farvevarianter. Husk at følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram @vildmedloeb for ikke at misse de seneste opdateringer om løbegear og "happenings" fra løbeverdenen. Du vil ikke fortryde det!

Invalid widget