Gå til forside

28. JULI, 2017

Drømmen der gik i opfyldelse. Nike introducerer cr7 "chapter 5: cut to brillIance".

Med skiftet fra Manchester United til Real Madrid gik Cristiano Ronaldos drøm om at spille for Real Madrid i opfyldelse. Et skifte der sidenhen har været med til, at gøre ham til en de af de største spillere i historien – en ægte diamant. Velkommen til CR7 ”Chapter 5: Cut to Brilliance”.

Med ”Cut to Brilliance”-historien har Nike introduceret det femte kapitel i støvlefortællingen om CR7 og hans glorværdige fodboldkarriere. Fortællingen har indtil videre taget os fra opvæksten på øen Madeira, videre til den hårde periode hvor Cristiano flyttede hjemmefra og til hovedstaden Lissabon, træningskampen mod Manchester United der sidenhen førte til skiftet til Old Trafford. Sidst men ikke mindst tiden i Manchester, under Alex Ferguson, som vi nok ikke tager munden for fuld ved at kalde for den vigtigste person for Cristianos karriere.

drengedrømmen...

”El Sueno del Nino” betyder, direkte oversat til dansk, ”drengens drøm”. Og det var hvad Cristiano har givet udtryk for, overfor Nikes designteam, at det var da skiftet til Real Madrid blev en realitet. Det er derfor også hvad ”Chapter 5” handler om. Støvlens meget kliniske, hvide udtryk, kombineret med de knittede nuancer i Flyknit-overdelen, repræsenterer selvfølgelig Real Madrids ikoniske hvide farver sammen med det skær af farver som en diamant giver når lyset falder på den. For i Real Madrid blev Cristiano Ronaldo for alvor finpudset til den enestående spiller han er i dag – som en ægte diamant. Og derfor navnet ”Cut to Brilliance”.

Invalid widget

Topmodellen i CR7-kollektionen er selvfølgelig Mercurial Superfly V som, rent teknologisk, ikke afviger fra de normale modeller og derfor også byder på velkendte teknologier som Dynamic Fit Collar, Flyknit-overdel m.m. Udover topmodellen som CR7 selv spiller i byder kollektionen også på en topmodel til børn med nogenlunde de samme teknologier som voksenmodellen, samt billigere prispunkter til både kunstgræs og indendørs som selvfølgelig har samme designmæssige inspiration som topmodellen.

Du kan shoppe hele kollektionen af CR7-produkter fra d. 2. oktober på SPORTMASTER.dk hvor alle modeller, uagtet prisniveau, selvfølgelig er tilgængeligt med GRATISiD inkl. Emojis. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvad du synes om det nye kapitel i CR7-fortællingen. Hvilket kapitel er din favorit?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo