Gå til forside

20. OKTOBER, 2016

PERFORMANCE OG PERFEKTION TIL TRÆNINGSCENTERET

De seneste år har vi set en enorm udvikling af træningssko, hvor fokus især har været på at forene design og performance. Med Air Zoom Strong tager Nike den klassiske træningssko til et nyt niveau.

Nike er kendt for at gå forrest, når det kommer til innovative træningssko, og den nye Nike Air Zoom Strong er bestemt ingen undtagelse.

Med skoen har Nike formået at skabe en træningssko med et unikt design og masser af tekniske deltaljer.

Nike Air Zoom Strong er netop landet. Find den her

Ser vi på skoen som helhed, skiller den sig designmæssigt ud fra andre træningssko.

Selve skoen er lavet som en sok, du træder ned i. Sokken er lavet i neopren materiale, som både giver et behageligt, fleksibelt fit og lethed til skoen.
På skoens overdel har Nike implementeret Flywire kabler i snøringen, som er med til at holde foden solidt på plads og give god stabilitet i skoen som helhed. Derfor er Air Zoom Strong en træningssko, som sidder til og støtter op, selv når du kommer helt ud i yderpositionerne.

Omkring anklen og hælen har skoen brede elastiske bånd med velcro som giver støtte omkring ankelledet. Samtidig er det så muligt at tilpasse skoen til netop din fod.

Nederst har Nike lagt en gummisål, som både er fleksibel og samtidig står godt fast. Noget som er særligt vigtig ved træning med høj intensitet, hvor man ellers risikerer at komme til skade, hvis ikke skoen står ordentligt fast.
Som navnet antyder, har Nike i sålen også gjort brug af deres velkendte støddæmpningsteknologi Air Zoom teknologi, som vi blandt andet finder i nogle af Nikes mest populære løbesko. Air Zoom er gasfyldte luftpuder, som både giver god støddæmpning men også hurtig respons, når den presses sammen. I Air Zoom Strong er puden implementeret i hælen, så du får den nødvendige støddæmpning og hurtig afsæt.

Med Nike Air Zoom Strong får du en let træningssko, som sidder fantastisk på foden, og som giver den optimale støtte under træning. Designmæssigt er skoen også helt i top, og vi tør derfor godt at spå, at det bliver en ny favorit i træningscenterene.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo