Gå til forside

25. JANUAR, 2016

OUSADIA ALEGRIA - MØD NEYMARS NYE SIGNATURSTØVLER

Et specielt motto, en verdenskendt streetartist og en helt særlig ven af Neymar danner grundelementerne for Ousadia Alegria - oversat til dansk, mod og glæde. Læs mere om Neymars unikke signaturstøvler nedenfor!

Den brasilianske superstjerne er efter et par år hos FC Barcelona blevet en af de allerstørste profiler i europæisk topfodbold overhovedet. Og hvem ved - måske en kommende Ballon d'Or vinder? Brasilianeren har længe været blandt de mest profilerede spillere hos den amerikanske sportsgigant Nike - og har i sin karriere allerede nu haft tildelt to signaturmodeller.

Dog tager vi bestemt ikke munden for fuld ved, at sige at Neymars seneste signaturmodel er den mest specielle af slagsen til dato - men også den støvle hvortil der knytter sig den mest unikke historie. Brasilianeren repræsenterer om nogen, det brasilianske motto, Joga Bonito. Det smukke spil - hvor glæde og mod til, at udføre spillet på smukkeste vis er utroligt vigtige parametre. Og lige præcis disse to egenskaber repræsenterer Neymar til fulde. Lige netop derfor er "Ousadia e Alegria" gjort til Neymars officielle motto.

Et motto Neymar og hans ven, musikeren, Thiaguinho, "opfandt" tilbage i 2011. Det har sidenhen prydet Neymars støvler, som en hyldest til hans spillestil. Og har nu lagt navn til brasilianerens mest ikoniske signaturstøver til dato.

Bag støvlens noget utraditionelle design gemmer sig den verdenskendte brasilianske streetartisk Bruno Big. En støvle der bærer præg af brasilianerens karakteristiske måde, at udtrykke sig på visuelt, men som grafisk - på bedste vis - repræsenterer "Ousadia e Alegria" - mod og glæde. På støvlerne er der nemlig illustreret et hjerte der skal repræsentere glæden, samt en knyttet næve der skal repræsentere mod.

Rent teknologisk er der ikke noget nyt under solen ved lanceringen af den nye Neymar-støvle. Topmodellen er derfor egenskabsmæssigt- og teknologisk identisk med den "normale" Hypervenom II. Den er derfor også udstyret med DynamicFit Collar på topmodellen, Phantom II, og kommer ligeså i en Phinish-udgave, samt de billigere prispunkter. Selvfølgelig alle sammen med samme designmæssige grundideer.

Hvad siger du til Neymars nye signaturstøvle? For meget eller lige tilpas? Del din mening med os på vores sociale medier hvor du kan finde os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold. Støvlerne lander online og i udvalgte butikker d. 04.02.16.


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo