Gå til forside

9. JULI, 2016

NIKE LUNAREPIC FLYKNIT - LØBESKO MED / UDEN SKAFT

I år skrev Nike igen historie ved at lancere de første løbesko med skaft. Nike Lunarepic Flyknit var skoen, som skrev sig i historiebøgerne. Med en blanding af 2 af Nikes nyeste innovationer i ét og samme produkt, lancerede de en kloning af Flyknit og Lunarlon med laserbearbejdning i Nike LunarEpic Flyknit.

Op til OL i London i 2012 viste Nike verden de første løbesko med strikket overdel Flyknit i from af Nike Flyknit Racer. En ny og revolutionerende overdel, som er strikket ud af én lang tråd, men som tilpasses på strategiske områder, hvor der er behov for fx mere ventilation eller support. Altsammen uden syninger, men med en tæt og præcis pasform .

I 2014 chokerede Nike så fodboldverden med de første fodboldstøvler med et skaft, Magista Obra, som fodboldspilelre i alle aldre har taget til sig og nærmest ikke kan sparke til en bold uden i dag.

Nu er turen så kommet tilbage til løbeskoene igen. Med Nike LunarEpic FLyknit er den førte løbesko med skaft kommet til verden. En løbesko med en pasform så tæt som at trække en stram strømpe på. Den giver en nærmest urimelig og uset lækker komfort. Flywire system fuldender den tætte og behagelig pasform, når skoene snøres til.

Selve Lunarlon mellemsålen er nået til ny fase. De første modeller som Lunaracer og Lunar Trainer var rendyrkede letvægtssko. Siden kom mere traditionelle træningssko som Lunarglide før Nike igen har kastet fokus på lette sko med Lunarlon sål i form af fx Lunartempo fra sidste år.

Se også den nye Nike Lunarglide 8, med ny laser bearbejdning her.

Med Nike LunarEpic er laserteknik kommet med ind i design og funktionalitet på løbesko. Med laserskårne riller både på siderne og under sålen, formår Nike at udnytte Lunarlon's egenskaber endnu bedre. På siderne giver de yderligere dæmpning men tilfører også fleksibilitet, så afviklingen af skridtet fra hæl til tå optimeres uden spild af energi og fart.

Under sålen er 5 cirkulære puder placeret anatomisk, så de støddæmper men tillige giver energi og fart retur fuldstændig som en fjeder. De bidrager til et fantastisk støddæmpning, afsæt og greb, idet grebet på stort set thvert underlag er enestående godt.

Som det seneste skud på stammen er Nike kommet med en ny version af LunarEpic i en Low udgave. En model uden skaftet, men stadig med Flyknit overdel. Derved får man næsten alle de gode egenskaber fra den høje version og en endnu lettere sko. Den tætte støttende fornemmelse er væk, men man får stadig en let, smidig og enormt veldæmpet løbesko. Nike LunarEpic Low er tilllige lettere at justere i bredden ti lden brede fod med den normale pløs og snøring.

Den neutrale løber får med både Nike LunarEpic Flyknit og Low en let, tætsiddende, smidig og helt igennem veldæmpet løbesko, som er enkel og flot i designet. Udseende er jo altid en smagssag, men vi elsker looket. Hvad synes du om Nike LunarEpic modellerne? Smid en kommentar på voresFacebook side "Sportmaster - Vild med løb".

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo