Gå til forside

16. NOVEMBER, 2016

LILLE LAMPE - GODT LYS. LED LENSER NEO

Det er mørkt både om morgenen og om aftenen, og det kan derfor være en udfordring både at se og blive set på løbeturen. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra vejene eller væk fra byen, før der er mere eller mindre mørkt på veje og stier.

LED LENSER NEO er en enkel og simpel pandelampe, der lyser fremad med flere lysstyrker, så du kan se vejen og detaljer foran dig og samtidig blive set. Der er også en blinkende funktion i selve pandelampen, som gør dig ekstra synlig forfra. Bagpå har pandelampen et lille blinkende RØDT lys placeret på batterieboksen, så du også er synlig bagfra.

Lyskeglen er designet anderledes end de fleste pandelamper, da lyset går ud i et “16:9 format” og er mere ovalt og derfor ikke som en rund lyskegle. Det giver et bedre “format” og tager højde for at blikket vandrer horisontalt, når man ude på løbeturen. Det giver også et tydeligere lys forfra med bedre synlighed for andre trafikanter.

Se vores udvalg af pandelamper her.

Det relativt kraftige lys med 90 lumen giver et perfekt lys og syn op til 10 m frem, så man kan nå at reagere på forhindringer forude. Den passer derfor fint til løbeture på mørke veje og stier med dårlige belysning, men uden for mange forhindringer. Til løbeture på fx mørke skovstier og veje med for mange huller og rødder, vil der kræves lidt mere lys end de 90 lumen.

Ud over at være utrolig let at håndtere og betjene, så vejer LED LENSER NEO nærmest intet. Den er superlet at tilpasse og justere, så den vil passe til de fleste hoveder. Og prisen er utrolig gunstig.

Bruger du lys og pandelampe på løbeturen? Og har du gode råd, så del dem gerne med os på vores Facebook side “Sportmaster - Vild med løb” eller på Instagram #vildmedloeb.

Invalid widget