Gå til forside

26. JUNI, 2017

NYT LOGO. NY TRØJE. NY SÆSON. JUVENTUS INTRODUDUCERER KLUBBENS NYE HJEMMEBANETRØJE

adidas og Juventus har lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje. En trøje der for første gang indeholder det nye "J"-logo, som har fået en blandet modtagelse siden introduktionen. Læs mere nedenfor!

Den forgangne sæson var i langt størstedelen af tiden én lang dans på roser på "La Vecchia Signora". En mildt sagt overlegen triumf i Serie A og en sikker sejr i Coppa Italia sikrede klubben "The Double" inden den helt store prøvelse mod Real Madrid i Champions League-finalen.

En finale hvor rigtig mange fodboldsympatisører med stor sandsynlighed har kigget Juventus' vej - nærmere bestemt for en persons skyld. Nemlig "Gigi" Buffon. Som bekendt skulle det heller ikke denne gang ende med en CL-triumf for den sympatiske keeper - men ikke desto mindre er sæsonen absolut godkendt for "Den gamle dame".

Juventus-fan? Shop hele udvalget af Juventus-trøjer her. Selvfølgelig med mulighed for tilvalg af alle typer bagdes samt ORIGINALT TRYK!

Til den kommende sæson er Juventus endnu en gang storfavoritter til, at genvinde mesterskabet. Skulle det tilmed ende sådan vil det dog ikke være et hvilket som helst antal mesterskaber man rammer. I klubbens nye hjemmebanetrøje skal man nemlig jagte det syvende mesterskab i træk. En bedrift der vil være rekord i Italien såfremt det lykkes.

Det vil derfor gøre klubben endnu mere historisk end den er i forvejen - og hvilken bedre kombination end når den nye hjemmebanetrøje fra adidas ligeså repræsenterer nogle af de historiske elementer fra klubbens trøjer tilbage i 40'erne. Modsat sidste sæson er striberne gjort en smule bredere på både front og bag, mens at det nye logo på venstre bryst samt den ophøjede krave, med tilhørende knaplukning, hver for sig repræsenterer både fortid og fremtid.

De nye Juventus hjemmebanetrøjer er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk til både børn og voksne - samt med tilhørende shorts og strømper såfremt du går all-in på Bianconeri-tøjet. Det er ligeså muligt, at personificere din trøje med både ORIGINALT tryk på en lang række spillere og få påtrykt de iøjnefaldende Scudetto- og Coppa Italia badges, samt Serie A-ærmemærker. Husk at følg os på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram og Snapchat. Snapchat-brugernavn: vildmedfodbold.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo