Gå til forside

15. MAJ, 2018

DEL DRØMMEN. HUMMEL INTRODUCERER DE NYE DANSKE LANDSHOLDSTRØJER MED INSPIRATION FRA LIVGARDEN

Sommeren bliver én stor fodboldfest! Det danske landshold skal på opgave til den største fodboldbegivenhed i verden – og efter en periode på ti dage med små smagsprøver på hvordan trøjerne kommer til at se ud kan vi nu endelig løfte sløret officielt. Læs mere om de nye danske landsholdstrøjer nedenfor!

Det er tid til at finde din indre roligan frem når Danmark til sommer drager i kamp og, i første omgang skal krydse klinger med Peru, Australien og ikke mindst Frankrig. De nye landsholdstrøjer er en hyldest til de danske fans, men samtidigt en hyldest og en inspirationskilde der tager udgangspunkt i den danske livgarde. En instans der, ligesom landsholdet, forsvarer og repræsenterer de rødhvide farver både indenlands og udenlands.

Se hele vores udvalg af danske landsholdstrøjer her.

Livgarden som inspirationskilde…

Som nævnt har både hjemmebane- og udebanetrøjen en lang række unikke detaljer som tager inspiration fra den danske livgardes uniformer – specielt den røde af slagsen som livgarden ifører sig ved forskellige gallaarrangementer. Hjemmebanetrøjen er (selvfølgelig) rød og ligesom det var tilfældet på den forrige trøje har man også i denne omgang trykt et mønster ind trøjens materiale.

 

Der er dog ikke længere tale om en ”genoplivning” af legenden om Holger Danske, men i stedet er de karakteristiske hvide skulderremme fra uniformerne indkorpereret i de nye trøjers design som en hyldest til Livgarden.

Der er dog ikke længere tale om en ”genoplivning” af legenden om Holger Danske, men i stedet er de karakteristiske hvide skulderremme fra uniformerne indkorpereret i de nye trøjers design som en hyldest til Livgarden.

BESØG VORES STORE DANSKE VM-UNIVERS LIGE HER OG GØR DIG KLAR TIL SOMMERENS STORE FODBOLDFEST!

Yderligere er livgarden også hyldet med at man rundt om det velkendte DBU-logo har dannet en sølvring der repræsenterer gardernes sølvknapper, mens at de ikoniske blå bukser er repræsenteret i form af de blå detaljer ved ærmerne.

Brasilien, Frankrig, Belgien eller noget helt fjerde? Vi har trøjer fra hele 19 forskellige lande på SPORTMASTER.dk. Se sortimentet lige her!

På den måde er en lang række af de mest kendte elementer fra livgardens specielle uniform repræsenteret på Danmarks nye landsholdstrøjer. Hjemme- og udebanetrøjerne er nemlig fuldstændig identiske i designs og konstruktion – bare med omvendte farver. Det gør sig for såvidt også gældende på keepernes trøjer, som kommer i både sorte, blå og gule udgaver til Kasper Schmeichel og co.

De nye danske landsholdstrøjer er allerede nu tilgængelige til både voksne og børn – i både kort- og langærmede udgaver. Til trøjerne hører selvfølgelig også shorts og strømper så du kan gå all-in på den danske landsholdsuniform. Samtidigt tilbyder vi selvfølgelig ORIGINALT TRYK til alle danske spillere samt eget navn, hvis det skulle være dét du ønsker. Så uagtet om du ønsker Eriksen, Sisto eller Zanka på ryggen af din trøje – så klarer vi den for dig. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo