Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

20. APRIL, 2016

SYDHAVNENS STOLTHED

Boldklubben Frem er blandt de mest historiske klubber i dansk fodbold. En klub der gennem historien har været igennem mange op- og nedture, men som nu for alvor er ved, at finde fodfæste igen. Som samarbejdspartner er vi derfor stolte af, at kunne tilføje klubbens hjemmebanetrøjer til sortimentet på SPORTMASTER.dk. Læs mere nedenfor!

Der er i tidens løb sunget mange sange om Boldklubben Frem. Siden stiftelsen i 1886, under navnet Fremskridtsklubbens Cricketklub - som værende både en cricketklub, samt det man kender dem bedst for. Nemlig som fodboldklub - og hvor man allerede i 1887 ændrede navn til hvad vi kender den dag i dag.

Med seks danske mesterskaber og to pokaltitler er det derfor en klub med stolte traditioner, som dog har haft sine op- og nedture. Siden 2003 har klubben nemlig både formået, at befinde sig i Superligaen, samt i Københavnsserien hvor man blev degraderet til i 2010 grundet dårlig økonomi.

Sidenhen har klubben været på en stødt stigende rejse tilbage mod toppen af dansk fodbold. Først gennem Danmarksserien, som man vandt suverænt i 2011/12 og dermed udløste oprykning til 2. Division Øst hvor man sidenhen har befundet sig.

Og ligegyldigt i hvilken række man har befundet sig i har stemningen altid været på sit højeste og med et tilskuersnit på omkring 1000 mennesker når Sydhavnens helte har spillet hjemme på Valby Idrætspark - uagtet om der har stået Københavnsserie eller topopgør i 2. Division Øst på menuen. Det vi prøver at sige er - Boldklubben Frem er noget helt specielt og har en speciel placering i dansk fodbold.

Som samarbejdspartner er vi hos SPORTMASTER derfor stolte af, at kunne byde klubbens hjemmebanetrøjer velkommen i vores enorme sortiment af fodboldtrøjer. En trøje som blev præsenteret forud for opstarten på forårssæsonen i 2. Division Øst - og som allerede nu har givet klubben alvorlig medvind i oprykningsspillet hvor klubben spiller med om de helt sjov placeringer i kampen om oprykning til NordicBet Ligaen.

Trøjen er produceret i tæt samarbejde med den mangeårige tøjpartner Hummel i klubbens ikoniske røde og blå farver. I denne omgang er trøjens blå nuancer dog konstrueret i en noget mørkere blå end hvad tilfældet tidligere har været. Et element der helt sikkert er med til, at gøre trøjens overordnede look langt mere elegant og strømlinet end tidligere.

Hjemmebanetrøjen til både børn og voksne er tilgængelig netop nu på SPORTMASTER.dk med mulighed for, at få navn og nummer på ryggen. Se dem lige her!