Gå til forside

28. JANUAR, 2016

ACE15 VS ACE16 - HVAD ER FORSKELLENE?

Efter bare et halvt år med ACE15 kunne adidas i denne uge byde velkommen til nyeste skud på stammen af støvler til den dominerende playmaker. ACE16-modellerne har allerede betrådt græsset rundt om i de store europæiske ligaer. Men hvad er de største forskelle på '15- og 16-modellerne? Vi giver dig et forkromet overblik nedenfor.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi siden vi blev præsenteret for ACE16-modellerne har glædet os enormt til, at kunne fortælle om de mange nye teknologier og ideer der ligger bag adidas' seneste skud på "controlstammen" af fodboldstøvler.

Med introduktionen af ACE16 er der ingen tvivl om, at adidas har givet det generelle look på controlstøvlerne et generelt løft. Looket er gjort langt mere strømlinet - og er i sin konstruktion gjort langt slankere end det var tilfældet med forgængeren.

At man har "bygget ovenpå" den normale topmodel, ACE 15.1, med en Primeknit-udgave med en specialkonstrueret TechFit 2.0-krave er, dog, selvfølgelig det altoverskyggende tema ved den direkte sammenligning af ACE 15.1 og ACE 16.1. Et element der gør støvlen til en af de mest opsigtsvækkende lanceringer i længere tid.

Til forskel fra 15-modellerne har adidas dog, samtidigt valgt, at gøre flere af overdelene på takedown-modellerne knittede - og ligeså, på både 16.2 og 16.3, konstrueret disse med en ankelkrave i Primemesh-materiale der sørger for fremragende komfort og pasform. Et helt nyt aspekt på de lidt billigere udgaver hvor vi må tilstå, at du virkelig får noget får pengene.

Nysgerrig på ACE16.1 Primeknit? Udforsk støvlerne i vores ACE-univers lige her!

Hvis du dog var stor fan af den tidligere topmodel i ACE15 - nemlig 15.1 er der dog stadig noget lige til dig. Topmodellen 16.1 er nemlig også konstrueret i en LowCut-version med en overdel der repræsenterer mange af de samme egenskaber, som var tilfældet i 15.1. ControlWeb-overdelen er nemlig stadig, at finde på 16.1 i den syntetiske udgave - som dog på mange af de andre parametre, i sammenligningen med 16.1 Primeknit, byder på samme teknologier.

Her tænkes primært på elementet omkring den genopstandne SprintFrame 2.0-konstruktion, som vi virkelig har savnet siden vi sagde farvel til denne ved afskeden med F50 AdiZero - og som virkelig er en af de teknologier, som vi synes allerbedst om ved ACE16.1.

Sidst, men ikke mindst er knopsystemet også ændret markant ved overgangen fra 15 til 16-modellerne. Det forrrige knopsystem på ACE15 var genkendeligt ved det "second layer"-knopsystem der var, at finde på både top- og takedown-modellerne. Et knopsystem der til tider kunne føles en smule klodset, da de mange knopper oftest føltes en smule overflødige ved skarpe vendinger.

GroundCTRL 2.0-knopsystemet, med 11 runde knopper, er derfor en tiltrængt forbedring på tværs af alle prispunkter - både fra topmodellen 16.1 Primeknit og ned til de billigere prispunkter. Et knopsystem vi, i øvrigt, har haft stort fokus på i vores anmeldelse fra Telia Parken, som du kan se lige her!

Er du blevet klogere på ACE16-modellerne - og er det støvlerne du trækker i fremover? Lad os høre din mening om støvlerne på Facebook og Instagram og fortæl præcis hvilke af ACE16-modellerne du bedst kan lide.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo