Gå til forside

31. JANUAR, 2017

EN HYLDEST TIL 25 ÅRS-JUBILÆET. FC KØBENHAVN LANCERER TRE NYE TRØJER!

Et stort år for en stor klub i dansk fodbold. FC København fejrer i år 25-års jubilæum og har i den forbindelse lanceret tre nye trøjer. Se præsentationsvideoen lige ovenfor!

2016 har været ét langt jubelår for FC København. Sejr i pokalturneringen og et suverænt mesterskab blev i efteråret krydret med endnu flere suveræne præstationer i den hjemlige ALKA Superliga samt med en flot Champions League-kampagne i en, på papiret, svær gruppe.

Det endte ikke desto mindre med en tredjeplads hvorfor man sikrede sig deltagelse i knockoutfasen af Europa League hvor bulgarske Ludogorets venter. Og hvilken måde at kickstarte klubbens 25-års jubilæum som udover to spændende kampe i Europa League også byder på et "Derby" når man for første gang i denne sæson tager imod ærkerivalerne fra Brøndby IF hjemme i Telia Parken.

Shop hele vores udvalg af FC København-trøjer online på SPORTMASTER.dk! Hurtig levering og mulighed for originalt tryk!

Som en del af fejringen af klubbens 25-års jubilæum siden stiftelsen i 1992 har klubben derfor også kickstartet året med en noget utradionel lancering af hele tre nye trøjer - en hjemme-, ude samt 3. trøje som nok kom bag på de fleste FC København-fans. Alle tre trøjer har klare referencer til klubbens første sæson i 1992 hvor hjemmebanetrøjen selvfølgelig var hvid, udebanetrøjen blå og den alternative 3. trøje rød - og derfor har trøjerne allerede nu fået fantastisk respons da de alle har så tydelige referencer tilbage i historien.

Vi har et stort udvalg af adidas fodboldstøvler. Udforsk dem online her!

På tværs af alle tre trøjer går det samme design igen med en ganske speciel krave og de klassiske adidas-stribe ned langs siderne. Tilmed er der som endnu en hyldeste til jubilæumsåret sat en "1992017" markering på midten af brystet - selvfølgelig for at hylde førnævnte jubilæum og som bare er en lækker, lækker detalje.

Trøjerne lander online på SPORTMASTER.dk samt i udvalgte butikker snarest. Her får du selvfølgelig mulighed for, at få ORIGINALT tryk på trøjen med en lang række spillere, som kun fås eksklusivt i FC Københavns egen MegaStore og webshop samt hos SPORTMASTER. Er du FC København-fan? Og skal du have fat i en af jubilæumstrøjerne? Lad os høre din mening på vores sociale medier på Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo