Gå til forside

21. JANUAR, 2016

SPEED ELLER POWER? VI GØR DIT VALG NEMMERE LIGE HER

P

Det kan være svært, at vælge. Power eller Speed? Fantastiske sparkeegenskaber eller uhyggelig fart? Vi forsøger, at gøre DIT valg en smule nemmere nedenfor når du skal vælge dit par nye Puma-støvler.

Alle støvleelskere kender problemet. Man er fristet af den ene støvlers fantastiske sparkeegenskaber - men er alligevel også nysgerrig på, at teste en speedstøvle udover det sædvanlige. Lige netop dette issue opstår når man står og skal vælge mellem Pumas powersilo samt speedsilo - nærmere betegnet evoPOWER og evoSPEED.

Vil du gøre som Fábregas og Balotelli og hoppe i evoPOWER - eller som Reus og Kun Agüero og iføre dig evoSPEED SL? Vi giver dig nogle råd med på vejen længere nede i artiklen.

Der er altid noget fascinerende ved støvler der har fokus på letvægt og fart. Vi ville lyve hvis vi sagde, at dette ikke var det ultimative fokus fra Puma i deres ganske unikke evoSPEED SL. En støvle der er den letteste masseproducerede støvle nogensinde - og som nyder stor anerkendelse fra nogle af de allerstørste offensive profiler i europæisk topfodbold.

Hvis du derfor er en offensivt indstillet spiller der har gennembrud og kampafgørende aktioner, som dine spidskompetencer er Pumas letvægtssilo helt bestemt noget for dig.

Med dens revolutionerende SpeedTrack-soleplate, som har accelerationsevne i fokus kombineret med SpeedFramen, er disse teknologier med til, at holde vægten nede på uhyggelige 102 gram, som er intet mindre end vanvittigt imponerende. Og til dig der ønsker, at kombinere speed med en smule mere komfort - ja, så findes den tilmed også i læderudgaver.

Ikke desto mindre er der heller intet, som en støvle der første gang man træder ned i den, giver dig følelsen af, at den har siddet på dine fødder i evigheder - og i sin konstruktion føles, som skabt til din fod. Bevares er Pumas evoPOWER en støvle der henvender sig til spilleren med større fokus på komfort og sparkegenskaber - samt med en smule breddere fod end hvad tilfældet er med evoSPEED. Vi kan dog ikke løbe fra, at mene at Puma tredje opdatering af evoPOWER er ganske vellykket - og lever op til rigtig mange af de krav som den givne spillertype har til sin støvle.

Et specialkonstrueret knopsystem - med kombinerede runde og bladede knopper der giver bedst mulige forudsætninger for et godt greb når du ligger og vender og drejer i banen. Kombineret med en uhyggeligt blød overdel i det specielle AdapLite-materiale, der i forhold til ovenstående beskrivelse, giver dig en følelse af, at støvlen er som skabt til din fod.

Du skal derfor vælge evoPOWER hvis du søger en støvle der går en smule på kompromis med fart, men i stedet opvejer dette med sparkeegenskaber og komfort der er helt i top.

Om du er blevet fristet af henholdsvis evoSPEED eller evoPOWER kan vi garantere, at der i begge modeller venter en god støvleoplevelse. Hopper du i et par Puma-støvler når sæsonen starter igen? Lad os gerne høre din mening på vores sociale platforme hvor du kan følge os på Facebook, samt på Instagram @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo