Gå til forside

13. SEPTEMBER, 2016

ENESTÅENDE RUTE TIL CPH HALF - HURTIG OG PUBLIKUMSVENLIG

Der er nu mindre end en uge til dette års CPH Half - Danmarks ubetinget største halvmaraton, ja måske endda Danmarks største motionsløb. Det er nemlig gået op for rigtigt mange løbere, både motionister og eliteløbere, at der er mulighed for at løbe meget stærkt og sætte personlige rekorder på ruten.

Ruten til CPH Half er flad og hurtig. Det så vi allerede sidste år, hvor vinderen, Karoki Muchiri fra Kenya, satte næsthurtigste tid i verden for 2015 med 59.14 minutter på de godt 21 km. Det svarer til at løbe en DHL stafet runde på 14.10 min.! Bare lidt mere end 4 gange efter hinanden. Sejren kom dog ikke let. Han fik masser af kamp til stregen med hele 4 mand under én time.

Læs meget mere om CPH Half lige her.

Den hurtige ruten har sat gange i snakken, og flere taler om, at der i København er mulighed for at sætte standarden for hele kloden i form af en verdensrekord under de helt optimale forhold med vind og vejr.

Igen i år stiller Muchiri til start, men han får masser af modstand, da flere rigtigt hurtige løbere også har meldt sig under startbanneret. Hele 14 løbere har løbet under den magiske 1:00:00 time på halvmaraton, og fire mand med hurtigere tider end sidste års vindertid på de 59:14 min.

Igen i år bliver de Danske Mesterskaber (DM) på halvmaraton afholdt i forbindelse med CPH Half. Siden sidste år har begge danske mestre fra 2015, Abdi Ulad og Anna Holm Baumeister, været til OL på marathondistancen og stiller derfor ikke op. Det betyder, at der skal nye danske mestre på øverst på præmieskamlen. På herresiden kan man ikke komme udenom, at sidste års 2’er Thijs Nijhuis fra Viborg har en favoritrolle, men lad os se om ikke, der dukker en kanin op af hatten. På kvindesiden må forhåndsfavoritten være sidste års to'er Louise Langelund Bratting fra Århus 1900.

Det er dog ikke kun de hurtigste løbere, der er i centrum. Mere end 20.000 løbere ventes at stille til start, og blandt dem et stigende antal udlændinge. Sidste år var der knap 2.500 deltagere med udenlandsk pas, og det tal har Sparta allerede passeret i år. Så CPH Half's ry og rygte er også nået udenfor landets grænser. Helt velfortjent.

Du kan nå det endnu. Meld dig til CPH Half her.

Og hvorfor så det? Ruten er hurtig, tjek. Samtidig fører den løberne forbi flere af Københavns seværdigheder, og Sparta har formået at få løftet CPH Half til en folkefest med masser af underholdning langs ruten. Det trækker igen tusinder af københavnere ud af lejlighederne og ned på gaderne for at heppe på løbere og måske en fra familien. Så rammer omkring løbet er helt unikke. Ja nærmest enestående for Danmark.

Ses vi på søndag enten ved startstregen eller ude langs ruten? Tag dine instagrambilleder fra løbet eller din træning frem mod CPH Half på med #vildmedløb, #cphhalf og #konkurrence. Så vil du være med i lodtrækningen om et par løbesko fra Nike efter eget valg. Vi finder den heldige vinder på onsdag d. 21. september kl. 10.00

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo