Gå til forside

6. JUNI, 2017

MÆRK MAGIEN TIL BESTSELLER AARHUS CITY HALVMARATHON

Der er igen i år lagt op til den helt store løbefest i Aarhus på søndag, når BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon løber af stablen.

Med 12.000 solgte startnumre kan Aarhus motion igen i år melde alt udsolgt til årets største løbebegivenhed i Aarhus, nemlig BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon - og det er ikke uden grund, at løbet igen i år har så stor opbakning.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon kombinerer nemlig sightseeing og underholdning på bedste vis med en rute, som både er spændende for løbere og tilskuere.

Mangler du det sidste til søndagens løb? Se vores store udvalg af løbesko og -tøj her

Skal du løbe med på søndag, kan du glæde dig til at opleve både Aarhus by, men også naturen omkring Aarhus, på en helt anden måde, og ruten tager dig selvfølgelig med forbi nogle af byens allerstørste seværdigheder, herunder Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum og Tivoli Friheden.

Når det er sagt, får årets løb en ekstra dimension. I 2017 er Aarhus nemlig Europæisk Kulturhovedstad, og derfor er de forskellige hotspots på ruten forvandlet til europæiske lande. Det betyder, at du blandt andet møder elge og Pippi’er i Sverigezonen, du kan give den ekstra gas på den tyske autobahn og blive tanket op på energi, når du møder Danish Dynamite.

Og husk, hvis du har familie og venner med ude på ruten, kan de følge din færd undervejs via Aahus Motions app som har en live tracking funktion. Aarhus har sat alle sejl til, at søndag bliver én stor løberfest for alle, løbere som tilskuere.

Du kan nemt finde dine nye løbesko her! Hurtig levering.

Der er lagt op til den årets allerstørste løbefest i Aarhus’ gader på søndag, når startskuddet til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon går for sjette år i træk. Skal du løbe med? Del din løbeoplevelse med os på Facebook – Vild med løb eller på Instagram med #vildmedløb.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo