Gå til forside

31. JULI, 2017

ASICS ROADHAWK FF - FART OG STIL I SAMME SKO

Siden asics med klassikeren GEL-GT II i slut 80'erne bragede igennem lydmuren i løbesko-verdenen med GEL i hæl og forfod, har de stået for det klassiske indenfor løbesko med en lang række ikoniske modeller - alle med en særdeles lang levetid. Tænk for eksempel på GEL-Kayano som i år er kommet i sin 24. version.

Men asics tænker også andre veje i takt med, at løbesko ikke kun bruges til løb men også til et par jeans eller en tur i byen. Med den nye asics Roadhawk FF kommer en speed løbesko med samme features som i de bedste løbesko. Og en løbesko som bruges af topatleter som fx den dobbelte vinder af VM i Ironman på Hawaii, tyske Jan Frodeno. Teknisk er asics Roadhawk FF i top, samtidig med at den er pakket ind i et snorlige og enkelt design, som passer til andre af livets sider end løbeture.

Find vores store udvalg af asics løbesko her.

På den tekniske side er Roadhawk FF forsynet med en Flytefoam mellemsål. Et materiale som asics primært har væet forbeholdt deres absolutte topmodeller. Flytefoam har kun den halve vægt i forhold til almindelige EVA mellemsåler, men stadig masser af støddæmpning, og langt mere responsiv. Det mærkes især i afsættet med hjælp fra små organiske fibre i materialet, som lynhurtigt rejser sig igen, når de har været trykket sammen. Det giver en lang holdbarhed og en herlig fartfornemmelse på især de hurtige løbeture.

Overdelen er lavet en teknisk engineered mesh helt uden syninger. Det vil sige, stabilt hold om foden og masser af luft til fødder uden generende sømme. Selve insteppet er lavet med en halv mono sok i hurtigttørrende Ortholite materiale, og det fungerer som trækker man en strømpe omkring foden. Det giver et helt tæt fornemmelse omkring foden, så skoen følger alle fodens bevægelser.

At alt unødig vægt er barberet væk, og skoene er designet med et helt enkelt og strømlinet udtryk, gør den helt fantastisk og lækker som sneaker til det daglige brug. Den er let og åndbar og smyger sig til foden selv om snørebåndet ikke er strammet til. 

asics Roadhawk FF er skabt til de hurtige løbeture. Så her finder du en oplagt mulighed, hvis du søger en løbesko x sneaker, som skal passe 360 grader i dit daglige univers. Hvad siger du til Roadhawk FF? Giv os din mening på Facebook SPORTMASTER- Vild med løb.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo