Gå til forside

10. NOVEMBER 2017

Asics Lite-Show – til vinterens løbetur

Med deres vinterserie Lite-Show har Asics igen i år lagt stor vægt på at kunne beskytte løberne under vinterens løbetræning. Både når det gælder om at holde løberne varme og tørre, men også når det kommer til ekstra reflekterende detaljer på tøjet. 

Med den nye Lite-show kollektion fra Asics er du klædt godt på til de kolde, våde og mørke løbeture. Kollektionen består nemlig både af løbetøj og -sko, som er specifik designet til vinterens løbeture.

På tøjsiden er der fokus på, at give dig en bedre mulighed for at blive set på de mørke veje og stier. Derfor er tøjet forsynet med en lang række reflekterende detaljer, som på en elegant måde indgår som en del af designet.

I dagslys er det mest flotte detaljer i løbetøjet, men når det påvirkes af lys, står de reflekterende detaljer frem i designet.

Lite-show tøjet kan både bruges på de kolde og lune dage. Materialerne er nemlig ekstra kraftige og forede og har en god afvisning af både vind og vand. Til de mere lune dage er der også løbetøj. Så løber du en sen aften, hvor t-shirt og shorts er rigeligt til at holde varmen, kan du også dække dig ind med Lite-show løbetøjet.

Gå på opdagelse i den nye Lite-Show kollektion fra asics her

På skofronten er der lidt flere detaljer i produkterne. Lite-show modellerne bygger på de velkendte modeller som GEL-Kayano og GEL-Nimbus, som her er forsynet med ekstra mange reflekterende detaljer end de vanlige modeller. Samtidig er skoene endnu mere egnet til vådt og køligere vejr.

Overdelen er lidt tættere og har fået en behandling som gør dem vandskyende. De er stadig fuldt åndbare, blot uden at det kolde regnvand suser lige igennem overdelen og inden til foden. Det gør, at tæerne ikke i samme grad bliver kolde.

Ydersålen har også fået en overhaling. Den har fået mere mønster i designet, så du står bedre fast, når det bliver fedtet og småglat på veje og stier. Det gør ikke, at man ikke risikerer at glide, når der er is på fortovet, men som med vinterdæk, er risikoen for udskridning markant lavere.

Asics har med deres Lite-Show kollektion gjort et stort arbejde for at sikre en gode løbetur i lækkert men også mere sikkert tøj og sko. Kollektionen er designet til at få løberne  godt igennem efterår og vinter, og alle dele er gennemtænkt ned i mindste detalje.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo