Gå til forside

18. JUNI, 2018

En klassiker i nye klæder - Asics GEl-Kayano 25 er landet!

Asics GEL-Kayano 25 er den nyeste udgave af den populære løbesko til løbere med moderat pronation, der ønsker stabilitet og støddæmpning i topklasse. Asics har løbende foretaget små justeringer af kayanoen, men denne gang har skoen fået en opdatering hele vejen rundt, så både overdel, mellemsål og ydersål er blevet opdateret.

 

Ny meshoverdel giver perfekt hold om foden

GEL-Kayano 25 har fået en helt ny Jaquard mesh-overdel, der er ekstrem komfortabel og meget åndbar. Den nye mesh-overdel tilpasser sig individuelt fodens udformning, hvilket giver GEL-Kayano 25 et perfekt hold, så skoen sidder tæt og komfortabelt om foden. Designet i forfoden giver mere rummelighed og bedre plads til tæerne.

Se udvalget af GEL-Kayano her

Helt ny mellemsål

Asics GEL-Kayano 25 har stadig de velkendte GEL zoner i hæl og forfod, der giver en ekstrem blød og behagelig fornemmelse, når du løber. Men Asics GEL-Kayano 25 er i forhold til Kayano 24 blevet opdateret med en helt ny mellemsål, så skoen har fået et endnu mere effektivt afsæt. Derudover består mellemsålen nu af to skummaterialer: FlyteFoam Lyte i bunden, der sikrer, at mellemsålen holder sin form & ovenpå dette FlyteFoam Propal, i både forenden og i den bagerste del af skoen, der giver et fantastisk responsivt afsæt og øger returenergien til dit næste skridt.

Du får masser af støddæmpning og så får du den samme gode stabilitet, som Kayanomodellen er kendt for, hvilket i høj grad skyldes, at den stabile Meta Clutch hælkappe er bevaret på GEL-Kayano 25 versionen.

Ydersål med godt greb i underlaget

Grebet i ydersålen er blevet opdateret, så mønstret danner et sekskantet mønster, hvilket giver dig et endnu bedre greb i underlaget. Asics GEL-Kayano 25 er konstrueret med det samme slidstærke materiale i sålen som Kayano 24, der giver en ekstrem god trækkraft og slidstyrke.

Se hele udvalget af løbesko fra Asics

Så ønsker du en god mængdetræningssko - med optimal støddæmpning og stabilitet, der mindsker pronationsbevægelsen - er Asics GEL-Kayano 25 et helt perfekt valg til dig.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo