Gå til forside

11. NOVEMBER, 2016

AFSLAPPENDE TRÆNINGSTØJ

Hvad end du skal til og fra træning, eller bare gerne vil slappe af i noget let og behageligt tøj, er der et bredt udvalg af træningstøj, der gør mulighederne mange.

Sportstøj er ikke kun tøj, du kan bruge til træning. De seneste år har vi set en række nye kollektioner poppe op. Kollektioner med fokus på komfort, afslapning og lækre materialer, der holder dig varm før og efter træningen.

Nike Tech Fleece
Med Nike Tech Fleece har Nike formået at kombinere de lette og varme egenskaber fra fleece og sweet stof med et enkelt, lækkert og funktionelt design.Tech fleece stoffet har den særlige egenskab, at det tilpasser sig efter din kropsvarme og omgivelserne, så du hverken får det for varmt eller for koldt.

Nyeste skud på Tech Fleece stammen er Nike Tech Fleece AeroLoft - et møde mellem to af Nikes yderst populære materialer, nemlig Tech Fleece og AeroLoft.  Kollektionen består af jakker, som kombinerer egenskaberne fra Tech Fleece med AeroLoft, så du får en jakke der både holder dig varm og tør uanset vejret, og som designmæssigt ligger helt i top.

Brug Tech fleece, når du skal til og fra træning, blot slappe af eller kombinér det med din hverdagsgarderobe.

Klædt godt på? Se vores store udvalg af Nike Tech Fleece her 

adidas Athletics
I september lancerede adidas deres nye Athletics kollektion, som består af tøj, du kan bruge, når du skal slappe af og lade op, inden træning eller kamp.

Omdrejningspunktet for kollektion er den populære Z.N.E hoodie, som med det kraftige stof har masser af komfort.

Designmæssige er vi også meget begejstret. Den har nemlig en fantastisk pasform, som følger kroppens facon, samt en række lækre detajler som fx en stor hætte og lommer.

Find hele adidas Z.N.E kollektionen her

Der findes masser af træningstøj, som du kan bruge på en afslappende søndag eller til og fra træning. Hvad hopper du i, når du skal slappe af? Del det med os på Facebook eller på Instagram med #vildmedsport

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo