Gå til forside
20. februar 2019

Adidas Ultraboost

Invalid widget

 

RE-BOOSTED! Ultra BOOST 19 er landet

Den ikoniske sko fra adidas er tilbage i en ny version, der er blødere, lettere og endnu mere responsiv end sine forgængere. Og den byder på endnu mere BOOST end tidligere – for den er skabt til at drive dig og dit løb fremad og give dig mere returenergi end nogensinde. Så skal det nok blive nogle super løbeture på gaderne og stierne. Og med det nye og cool design er du sikret en decideret stilet løbetur.

 

Invalid widget

 

20 % mere BOOST

Noget der kendetegner den fantastiske Ultra BOOST-serie fra adidas er selvfølgelig BOOST-mellemsålen – det ville ikke være en Ultra BOOST uden! I 19’eren har adidas dog valgt at ryste posen en smule ved at skille den velkendte sko ad og arbejdet sammen en række løbere fra hele verden for at sætte den sammen på en ny og forbedret måde. Det har også påvirket BOOST-sålen – på en positiv måde! Sålen er tykkere (der er faktisk 20 % mere BOOST end i tidligere versioner), og det giver et endnu højere energiudbytte til dit løb. For returenergien, som BOOST-materialet sørger for, er noget af det essentielle ved den nye Ultra BOOST 19, og adidas kalder da også skoen for ”den mest responsive sko nogensinde”. Derudover arbejder den nye toptunede Torsion Spring-konstruktion sammen med BOOST-materialet for at give løberen en forbedret støtte.

 

 

 

Nyt design – ny stil

”En løbesko skal ikke komme i vejen for dine mål, den skal være det, der bringer dig fremad.” Sådan lyder det fra adidas. Og sådan en løbesko er Ultra BOOST 19. Men mens dens egenskaber gør din løbetur fremragende, skal det også siges, at den nye sko er intet mindre end betagende at kigge på. Læg især mærke til det nye design i Primeknit-overdelen. Udover at være stilet er den også mere fleksibel og behagelig end sine forgængere. For den velkendte Primeknit-overdel har fået en lækker og bemærkelsesværdig opgradering, som forbedrer den soklignende følelse, som skoen giver. Det er den første 3D-strikkede løbesko, og den er strikket sammen i en sømløs konstruktion, der for nogen vil føles som et andet lag hud, når foden smyger sig ned i skoen. Den soklignende følelse er særdeles åndbart, fleksibelt og har et skønt fit. Ultra BOOST 19 er klar til at tage over efter sine forgængere.

 

 

Opgraderet hælkappe

Hælkappen er altid noget af det bemærkelsesværdige ved en Ultra BOOST. I den nye version er hælkappen blevet opgraderet til en ny 3D Heel Frame, der udover at give et helt særligt look også sikrer en skøn stabilitet i dit løb. Den er bygget af en særlig kombination af fleksible og supportgivende materialer, og giver dig et glat og behageligt løb, som ikke bare giver dig et smil på læben under enhver løbetur – det motiverer dig til at ville løbe gang på gang. Ultra BOOST 19 er klar til at drive dig og dit løb.

 

 


 

Den nye Ultra BOOST 19 fra adidas er løbeskoen til dig, der vil have en stilet sko, der sikrer et fantastisk energiudbytte for hvert skridt, der bliver taget. Det cool look og den skønne følelse, som skoen giver, er noget som altid har været kendetegnet ved Ultra BOOST, men nu er blevet forbedret i stor stil. Den ikoniske sko er blevet blødere, lettere og mere responsiv end nogensinde før. God tur!

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo