Gå til forside

23. MAJ, 2016

NY ADIDAS X16.1 MERCURY PACK TIL EM 2016

Med introduktionen af X16 i Mercury Pack har adidas, udover X16+ Purechaos, også løftet sløret for den anden topmodel i X-kollektionen - nemlig X16.1. Bliv meget klogere på forskellene på de to topmodeller lige nedenfor.

Det er sæsonen for store lanceringer og med adidas' introduktion af Mercury Pack indeholdende den spritnye X16-opdatering har vi, at gøre med en støvle i den absolutte topklasse. Som noget helt nyt har man med X16-opdateringen "øget" sortimentet med en X16+ Purechaos, som rangerer på lige fod med Ace-siloens Purecontrol. En støvle vi allerede har taget et kig på og som du kan læse mere specifikt om lige her.

En revolution af kaos. Se de nye X16+ Purechaos Mercury Pack online lige her!

Vi skal nemlig have et kig på X16.1 som er den direkte afløser til den hidtidige topmodel i X-siloen - nemlig X15.1. Og på mange områder minder de to støvler meget om hinanden ift. hvilken type spiller, som støvlen henvender sig til. Men vi kan allerede nu godt afsløre - du bliver nødt til, at få testet X16.1...

Rent konstruktionsmæssigt er Purechaos-modellen og X16.1 meget identiske. Den nyudviklede Techfit-krave, som er at finde på begge modeller har fået helt ny mening og betydning for det fit som støvlen giver - og som i forlængelse af dette får støvlens øvrige teknologier og egenskaber til, at komme mest til sin ret.

Læs også: En signaturstøvle på hidtil uset niveau. Se mere til Messi 16+ Pureagility lige her!

Støvlens overdel er nemlige lavet helt uden pløs hvorfor, at du i X16.1 ikke behøver tænke på, at pløsen kan rykke sig frem og tilbage under kamp og træning. Og lige netop dette element er måske den allerstørste forbedring på X-siloen fra dens forgænger. Jep, vi har nemlig haft støvlerne i en rum tid og allerede været ude og teste dem og kan snarest vise jer vores anmeldelse af støvlen.

Ligesom det også er tilfældet på X16+ Purechaos har også X16.1 fået implementeret den længe savnede SprintFrame, som var så stor en succes på bl.a F50 AdiZero - og som også fandt vej til opdateringen på Ace 16 tilbage i januar måned. En teknologi, som vi ikke er alene om at være fans af da spillere som Bastian Schweinsteiger, Theo Walcott og støvlens frontfigur Gareth Bale alle har haft fået customized deres "gamle" X15-støvler med netop en SprintFrame.

Den nye X16-kollektion bliver med sikkerhed et hit så snart de ryger på fødderne af de store stjerner i Champions League-finalen hvor støvlerne får deres officielle debut. Men her på SPORTMASTER.dk er vi gået i Mercury Pack-mode da støvlerne er landet i shoppen.

Du kan nu få fingrene i X16.1 og resten af hele Mercury Pack. Som altid har du her mulighed for, at få støvlerne leveret med GRATIS navn, nummer og flag - på HELE sortimentet. Men inden da kunne vi rigtig godt tænke os, at høre hvad du synes om opdateringen på adidas' kaosstøvle? Er designet for meget eller lige tilpas?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: