Gå til forside
2. april 2019

adidas Virtuso Pack

 

Forårsklar! Den nyeste kollektion fra adidas giver alle deres fire støvlemodeller en uhyggeligt skarp opdatering lige som at græssæsonen skal til at begynde. Se mere til kollektionen her!

Den tid de fleste fodboldspillere har ventet på siden vinteropstarten. Foråret er kommet og kunstgræsset skiftes hos langt de fleste spillere ud med det almindelige grønne græs. Når den tid på året kommer betyder det, vanen tro, også nye lanceringer fra de største støvlebrands – og adidas skuffer bestemt ikke.

Som efterfølger til vinterens ’Exhibit Pack’ har brandet med de tre striber nemlig lanceret ’Virtuso Pack’. En kollektion af helt hvide støvler med forskellige komplimentærfarver på tværs af henholdsvis Predator-, X-, Nemeziz- og COPA-støvlerne.

 

 

Predator i forårsfarver

Hvis vi starter fra en ende af har Paul Pogbas foretrukne støvlemodel fået sin, måske, bedste farveopdatering i sin levetid. I hvert fald hvis du spørger os. Grundfarven er hvid og komplimentæres af kongeblå nuancer omkring de tre striber på siden, samt i form af blå prikker fordelt på støvlens ydersål og på støvlens SockFit-konstruktion. Et lille kunststykke i vores øjne.

 

 

Maksimal fart i adidas X

Ledes fokus videre mod brandets speedstøvle ved navn X, har støvlen igen fået en dominerende hvid overdel, som tilnærmelsesvis ligner udgaven vi så i forbindelse med Spectral Mode-kollektionen tilbage fra 2018. Virtuso-modellen har dog fået en snært af gule nuancer, som kommer til udtryk på de tre striber samt på ydersålen i form af små prikker.

Netop denne komplimentærfarve er også valgt på X-serien, som er brandets speedstøvle der signalerer maksimal fart og acceleration. Her kommer farven ligeså til udtryk på støvlens knopper samt på X-logoet på støvlens hælkappe.

 

 

Nemeziz og COPA i skarpe nuancer

Sidst, men ikke mindst har også Nemeziz- og  COPA-støvlerne fået farveopdateringer med henholdsvis pink og grønne nuancer. Specielt COPA’en, som siden relanceringen ved ’Initiator Pack’ er kommet i tre farver, står knivskarpt med sin karakteristiske læderoverdel som for første gang er præsenteret i helt hvid.

Se hele sortimentet af adidas 'Virtuso Pack' online på SPORTMASTER.dk lige her. 

 

 

 

 

Hele kollektionen af støvler samt Predator-sneakers, som er designet af bl.a. rapperen ASAP Ferg, er nu tilgængelig på SPORTMASTER.dk. Som altid får du GRATISiD på hele sortimentet og leveret dine støvler fra dag til dag hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage.

Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo