Gå til forside

17. MAJ, 2018

Run to Rise - adidas lancerer 'SolarBOOST'.

Denne gang har adidas hentet inspiration til udviklingen af SolarBOOST fra rumvidenskab. Ja, du læste rigtigt. De har med udgangspunkt i designtilgangen til en rumfærge udviklet SolarBOOST med samme ekstreme præcision, og hvor hver enkelt del af skoen har en helt specifik funktion.

Som navnet ’solar’ antyder, er farveinspirationen hentet fra solen og de forskellige farver på både dame og herre modellerne vil kunne opleves ved de smukkeste solopgange og solnedgange. 

Den nye alsidige løbesko er designet til at give dig en ekstrem høj grad af komfort. Overdelen omslutter foden med komprimerende støtte og har en fleksibel ydersål, der tilpasser sig din fods unikke fodslag. Den velkendte Filcounter hælkappe er kombineret med et stykke stof bagerst, der kan strækkes 4 veje. Det sikrer dig den optimale bevægelsesfrihed til akillessenen, og den brede og mere tilpassede pasform er tiltænkt at give dig den komplette fornemmelse af komfort.

Se de nye SolarBOOST her

Støttende overdel

...der kombinerer Techfit og 'Tailored Fibre Placement'

Den største innovation på SolarBOOST’en er dog de to stykker stof ved mellemfoden som udgør 'cagen', hvor snørehullerne er placeret, er lavet med en teknologi kaldet 'Tailored Fibre Placement'. De er syet af tusindeafvis af små og præcise syninger, der holder materialet let, fast og støttende og giver et cool og anderledes udtryk i designet. Teknologien har adidas kun før testet af på den ekstrem limiterede Futurecraft.

Techfit materialet sidder helt tæt til foden, men er meget strækbart og derfor har adidas udstyret overdelen med Aquanet, der er navnet på de gennemsigtige plastikstriber, som går på tværs af overdelen. Materialet sikrer, at overdelen kun kan strækkes i længderetningen og ikke sidelæns, hvilket giver foden en tryg og meget sikker fornemmelse. Du får altså en løbesko med målrettet støtte som aldrig før.

Få følelsen af uendelig energi

Mellemsålen består af 80% BOOST og 20% EVA. Den øverste og farvede del af mellemsålen består af EVA og sørger for at guide og støtte foden, hvor det er nødvendigt, samt at drive foden fremad. Nedenunder ligger den ikoniske BOOST teknologi. Den ultra spændstige støddæmpning sørger for at give returenergi skridt efter skridt. Jo, mere du træder, desto mere energi får du retur. Derudover er Boost teknologien yderst holdbar og performer godt under alle temperaturer.

På ydersålen har adidas forsat deres samarbejde med dækfirmaet Continental og det giver skoen en enestående skridsikker sål på både tørt og vådt underlag. adidas’ Torsion System, der er det farvede stykke plastik, der ligger mellem den sorte ydersål og BOOST mellemsålen går fra indersiden af hælen gennem midten og frem i en gaffelform i forfoden. adidas har ikke tidligere ladet Torsion Systemet gå så langt frem i forfoden. Den ekstra lange konstruktion giver endnu mere stabilitet og fremdrift, hvilket betyder, at når du bøjer skoen og systemet strækkes, vil skoens form hurtigt stabiliseres igen og give dig den maksimale fremdrift.'

Se hele udvalget af BOOST-modeller fra adidas

Solar BOOST - en del af Parley projektet

adidas er dedikerede til at forbedre miljøet i havene og har derfor iværksat ’The Parley project’ et projekt, der kort fortalt går ud på, at de indsamler plastik fra havene og genanvender plastikken i garnet, der bl.a bruges til ’Tailored Fibre Placement’, som tidligere nævnt.

Tjek hele vores udvalg af adidas sko lige her!

Den nye adidas SolarBOOST er den nyeste og største satsning inden for løbesko fra den tyske gigant - og uanset om du løber for at sætte rekorder eller for at holde dig i form, kan det være den perfekte løbesko for dig. SolarBOOST lander online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker fra d. 17.05.18 og er tilgængelig til både mænd og kvinder i dedikerede farver. Find dit par her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo