Gå til forside

20. SEPTEMBER, 2018

Adidas lancerer historisk inspireret Man. United udebanetrøje

Som at læse Manchester Evening News i gamle dage. Adidas og Manchester United har introduceret klubbens nye udebanetrøje. Læs mere om inspirationen til designet nedenfor!

Der var dengang hvor internettet og sociale medier ikke var en del af dagligdagen. Hvor sportsaviser var måden at få sit daglige ”fodbolddrug” og blive opdateret på sit favorithold. Med det in mende har adidas og Manchester United lanceret klubbens nye udebanetrøje.

En trøje der tager sin inspiration fra den legendariske sportsudgave af Manchester Evening News, som altid udkom i en lyserød udgave – lidt ala den italienske ditto Gazzetta Dello Sport. I sig selv er trøjen ganske, ganske simpel og har ikke mange små, lækre gemte detaljer, da det i høj grad er trøjens farve der bærer historien. Den iøjnefaldende farve går dog igen på de tilhørende sorte shorts, hvor adidas-striberne ned langs lårene selvfølgelig matcher trøjens lyserøde farve.

Se hele udvalget af Manchester United-trøjer, træningstøj m.m. online her!

Og sidst, men ikke mindst er strømperne selvfølgelig også udarbejdet i den lyserøde farve, som giver det fulde udebanesæt et ret så karakteristisk udtryk.

Trøjen er tilgængelig til FORUDBESTILLING på SPORTMASTER.dk fra d. 13. september og går officielt i salg d. 20. september. Udover trøjerne finder du selvfølgelig også shorts og strømper, mens at du som altid har mulighed for alle spillere eller eget navn med det originale Premier League-tryk og ærmemærker. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo