Gå til forside

29. JANUAR, 2019

Er du klar til at stå i rampelyset? Adidas lancerer Exhibit Pack

Det er slut med at gemme dig. Tiden til at stille sig frem i rampelyset og vise dine evner er kommet. Gør det på den bedst mulige måde i de nyeste farveopdateringer fra adidas. Navnet på kollektionen er Exhibit Pack. Læs mere nedenfor!

Exhibit Pack fra adidas er landet. Også kendt som afløseren til Initiator-kollektionen der var konstrueret og designet til dem der vil tage initiativet på banen. Exhibit Pack er til dem der ikke er bange for at stille sig i rampelyset og ej frygter for at vise sig frem og være hovedpersonen når kampene og træningerne først går i gang.

Året 2019 blev kickstartet med introduktionen af adidas ’Archetic Pack’ til spillets ”artitekter”. En traditionel Black Pack-kollektion som nu følges op af Exhibit Pack, som allerede er blevet introduceret på de største stjerners fødder rundt om i hele Europa hvor de har erstattet Initiator-farverne der lancerede tilbage i november 2018.

Den første sorte COPA 19.1

…Og det er ikke just afdæmpede farvevalg som designerne hos adidas har valgt at introducere på den nyeste kollektion af fodboldstøvler. En kollektion som selvfølgelig stadig indeholder X-, Nemeziz- og Predator-støvlerne samt, ej at forglemme, den nyeste innovation fra brandet med de striber – nemlig COPA 19.

Førstnævnte støvle, nemlig X18, er lanceret i en knaldrød farve, med blå og sølvgrå komplimentærfarver som kommer til udtryk på støvlens SprintFrame samt ydersål. Et dynamisk og moderne look som allerede er kommet fremragende fra land på fødderne af Mohamed Salah, Gareth Bale og alle de andre store stjerner som dagligt spiller i X18.

...Samme farvevalg på COPA 19 og X 18

Ledes fokus videre mod Nemeziz-støvlerne er det længe siden vi har set en så flashy udgave af støvlerne som til dagligt bruges af Bobby Firmino, Jesse Lingard og ikke mindst Lionel Messi. Den skrigende neongule farve, med blå komplimentærfarver, lyser op i en sjældent set grad og er klart en af favoritterne hos os når vi kigger ned over den samlede Exhibit-kollektion.

Bringer vi opmærksomheden videre mod den ikoniske Predator-kollektion så har man reelt brugt de samme farver som på X18-modellerne. Dog med omvendt fordeling ift. den blå og røde, da det på Predator-støvlerne er den kongeblå farve der stordominerer – med små røde nuancer og sølvgrå elementer på ydersålen som de komplimentære farver.

Et nærmere kig på Predator 19.1 og Nemeziz...

Sidst, men ikke mindst, er COPA 19 også landet i modellens tredje farvevariant når Initiator- og Archetic-farverne tælles med i regnskabet. Den dominerende farve på Exhibit-farven er sort og har derfor klare referencer til den helt klassiske Copa Mundial som lancerede tilbage i 1979.

Som et kækt designelement, og for at give et modspil til det klassiske, er der derfor valgt en neongul farve som kommer til udtyk omkring insteppet samt på ydersiden af COPA 19-støvlerne.

Se hele sortimentet af adidas 'Exhibit Pack' online på SPORTMASTER.dk lige her. 

Uagtet om du vil gøre som de professionelle og anskaffe dig topmodellerne der hedder enten 18+, 19+ eller 18.1 og 19.1 – eller om du vil gå efter de lidt billigere prispunkter, så er hele Exhibit-kollektionen nu tilgængelig på SPORTMASTER.dk. Kollektionen findes i en lang række prispunkter i forskellige typer knopsystemer til både børn og voksne. Men hvilken vil du helst have hvis der var frit valg? Lad os høre din mening på vores sociale medier. Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo