Gå til forside

11. JANUAR, 2016

ADIDAS HYLDER MESSIS FEMTE BALLON D'OR MED NY SIGNATURSTØVLE

For femte gang i historien er Lionel Messi kåret til verdens bedste fodboldspiller ved den storstilede Ballon d'Or Galla i Zürich. Dette hylder adidas med en helt særpræget Ballon d'Or-støvle til argentineren. Læs mere nedenfor!

Ovenpå et fantastisk 2015 var oddsene ikke høje på, at Lionel Messi skulle genvinde den prestigefyldte Ballon d'Or-titel for femte gang i karrieren. Efter at feltet var skåret ned fra de, i første omgang, udvalgte 50 spillere og til de tre sidste - nemlig Cristiano Ronaldo, holdkammeraten Neymar Jr. - stod det ganske klart at argentineren var storfavorit til titlen.

En favoritrolle der må siges, at tage udgangspunkt i en fantastisk "The Treble" med klubholdet FC Barcelona. En sæson der bød på hele 43 ligamål - kun overgået af den evindelige konkurrent om netop Ballon d'Or-titlen personificeret ved Cristiano Ronaldo.

Se hele vores udvalg af adidas fodboldstøvler her

Netop for, at hylde den fantastiske præstation det må siges at være når superstjernen har vundet sin femte Ballon d'Or har argentinerens støvlesponsor, adidas, selvfølgelig kreeret en hyldestmodel til ham, som forventeligt kun vil være, at finde på fødderne af Messi i en enkelt kamp.

Og der er mildt sagt tale om en af de vildeste adidas støvler længe set. Det rene hvide, nærmest kliniske look, er selvfølgelig bygget på den eksisterende Messi 15-silo, som har været, at finde på fødderne af argentineren siden i sommer. Områderne omkring messiPRINT, samt de ikoniske logoer der repræsenterer adidas samt Messi-selv er derudover konstrueret i krom, som hiver støvlen op på et uset højt niveau rent udseendemæssigt.

Sidst, men ikke mindst er indskriptionen i støvlens sål, selvfølgelig, den altoverskyggende detalje, som det der virkelig highlighter hvem støvlen er til. "El más grande de todos los tiempos" - oversat til dansk "Den største nogensinde". En beskrivelse der kun passer på én fodboldspiller - Lionel Messi!

Se hele vores udvalg af addias Messi fodboldstøvler 

Hvad siger du til adidas' hyldest til Messi? Og hvordan rangerer den på din skala over hyldeststøvler der tidligere er lanceret til Ballon d'Or-vindere? Følg os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram og lad os høre din mening.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo