Gå til forside

15. NOVEMBER 2017

adidas Handball Spezial – et ikon takker af

En ruskindsoverdel, en gummibund og tre striber. Det lyder ikke af meget, men det er opskriften på en af de mest elskede sportssko gennem tiderne – adidas Handball Spezial.

På den ene eller anden måde har vi alle et forhold til adidas Handball Spezial – måske har du selv et par, måske kender du nogle som har. Skoen har nemlig været elsket, både på og udenfor banen, i årtier. Men nu er det slut. Skoen udgår og vil ikke længere blive produceret.

Skal du have fingre i et par adidas Handball Spezial før det er for sent – shop her

Det hele begyndte for små 40 år siden, hvor adidas lancerede skoen til håndbold VM i Tyskland. På det tidspunkt var det den en af de første top-håndboldsko på markedet, og spillerne tog den straks til sig. Skoen var nemlig både robust, hurtig og sikrede at fødderne stod godt fast på gulvet.

Siden har skoen også fundet sin vej til andre indendørssportsgrene, i særdeleshed fodbold, men den er også elsket som sneaker.

I de 38 år adidas Handball Spezial har været på markedet, har adidas ikke ændret på skoens materialer eller konstruktion. For selvom tiden for længst er løbet fra skoens teknologier, så holder den stadig, og folk elsker den for dens design og holdbarhed.

adidas Handball Spezial takker af efter en gloværdig karriere, og den ikoniske model vil uden tvivl blive savnet både på og udenfor banen.

Tjek vores udvalg af adidas sko lige her!

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo