Gå til forside

19. MAJ, 2017

AC MILAN LANCERER KLUBBENS NYE HJEMMEBANETRØJE

En sovende kæmpe - på vej tilbage mod toppen. adidas og AC Milan har lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje frem imod 2017/18. Se mere nedenfor!

1950-1960 og 1987/88-1997/98. To perioder der i allerhøjeste grad har haft betydning for AC Milans status som en af verdens allerstørste klubber. Man lyver ikke for nogen - ej heller Milan-fans - ved at sige at det de seneste år har været en noget mager periode ift. pokaler og triumfer.

Shop din ynglings fodboldstrøje her! Hurtig levering.

Ikke desto mindre fortjener europæisk fodbold at få "Rossoneri" tilbage til toppen. Og iført klubbens nye hjemmebanetrøje, der tages i brug allerede i sæsonens sidste hjemmekamp, er det helt sikkert en god måde at kickstarte den kommende 2017/18-sæson på - en sæson hvor det altoverskyggende mål må være, at bringe klubben tilbage i TOP 3 så man igen kan deltage i det fineste selskab i Europa - nemlig Champions League.

Og apropos perioden i 50'erne og fra 80'erne op igennem 90'erne har klubbens nye hjemmebanetrøje en masse designmæssig inspiration fra netop disse velmarksdage. Crew neck'en var, samtidigt med den markante røde stribe der løber ned igennem midten, nogle af de mest fremtrædende elementer på trøjen i 50'erne. En periode der i øvrigt bød på fire mesterskaber...

Og apropos striber, som man selvfølgelig associacerer stærkt med AC Milans legendariske trøjer, så er den bestemte bredde på den nye hjemmebanetrøje én man har fået inspiration fra på trøjerne tilbage fra perioden i slutningen af 80'erne og op igennem 90'erne. For øvrigt en periode der også har haft indflydelse på hvordan det nye originale tryk til AC Milan-trøjerne er kommet til at se ud.

AC Milans nye hjemmebanetrøjer kommer i salg på SPORTMASTER.dk fra FREDAG D. 26. MAJ. Selvfølgelig med dag-til-dag levering! Husk at følg os på Facebook og Instagram samt tilføj os på Snapchat på brugernavnet 'vildmedfodbold'.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo