Gå til forside

21. SEPTEMBER, 2018

Det er tid til at flyve - Nike Zoom Pegasus Turbo giver dig vingerne

Nike Air Zoom Pegasus er kendt for at være en af de mest – hvis ikke den mest – pålidelige af Nikes løbesko. Nu har Nike taget skridtet videre mod skyerne med den fantastiske Zoom Pegasus Turbo. Det er den velsiddende og komfortable Pegasus, du kender – bare med væsentlige hastighedsopgraderinger.

Den nye fremragende, neutrale løbesko er særligt god til tempoture, race og konkurrencer, mens den også sagtens kan bruges til den almindelige træningstur.

Anders Rømer tester turboen!

Her kan du se, løber og medstifter af Nbro Running, Anders Rømer, der har taget Nike Zoom Pegasus Turbo med på en tur igennem København. 

 

Invalid widget

Mesh-overdel giver luft og komfort

Skoens gennemsigtige og utroligt lette mesh-overdel gør løbeoplevelsen særdeles komfortabel, og overdelen er designet til at gøre skoen ekstra åndbar. Der sidder utroligt stærke Flywire-tråde på begge sider af skoen. De er integreret med snørebåndene og sørger for at omslutte mellemfoden, så der kan skabes tætsiddende, justerbar støtte, og der kan sørges for et garanteret locked-down fit.

Skum fra øverste hylde

Et af højdepunkterne ved Nike Zoom Pegasus Turbo er skoens mellemsål, hvor der er brugt ZoomX-skum - det letteste og mest energiske skum, Nike nogensinde har brugt i en løbesko. Mange har ventet på, at Nike igen skulle bruge det fantastiske skum, og nu er det blevet tid. Materialet giver Nikes hidtil største energiudbytte. Det er placeret direkte under din fod for at give forstærket bounce og respons, mens du løber. Det er særligt ideelt for løberen, der går efter fart og smidighed - det er simpelthen skabt til at gøre dig flyvende.

Invalid widget

Ydersål sikrer greb og støtte

Skoens ydersål er blandt andet skabt af et femkantet mønster gennem hele skoens underside. Gummien på de mest udsatte områder på undersiden er lavet af kulstof for at styrke holdbarheden. Resten af undersiden er lavet af React-skum – det er ligeså holdbart som den resterende underside, men derudover er formålet med konstruktionen at stabilisere ZoomX-materialet i midtersålen. De hævede gummisektioner under skoen sikrer et godt greb i underlaget. Den skrå hæl og gummilisterne i sålen hjælper dig til at lande og fortsætte hvert skridt med den fornødne fart.

På jagt efter et par hurtige løbesko? Se hele vores udvalg af Nike Pegasus her

Nike Zoom Pegasus Turbo er til dig, der ønsker en formidabel sko til tempoløbene, der også kan bruges til de almindelige ture. ZoomX-skum giver i den grad et overskud på løbeturen og en ekstra fart, der kan mærkes.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo